Ανταλλακτικά αυτοκινήτων GOETZE

Κατάλογος ανταλλακτικών από GOETZE

Η Goetze είναι μια γερμανική μάρκα, η οποία είναι μέρος της εταιρείας Federal-Mogul Corporation. Τα προϊόντα της εταιρίας πωλούνται στη μεσαία κατηγορία της αγοράς. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Goetze για το αυτοκίνητό σας ηλεκτρονικά, το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η ιστορία της Goetze

Η  εταιρεία Goetze ιδρύθηκε από τον Friedrich Wilhelm Goetze το 1887, στο Burscheid της Γερμανίας. Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία κατασκεύαζε στεγανοποιητικά στοιχεία για βαλβίδες ατμού. Η Goetze αναπτύχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και στις αρχές του 20ου αιώνα, διέθετε ήδη γύρω στα 100 άτομα στο δυναμικό της.

Το 1912, ο Friedrich Goetze πήρε την απόφαση να αρχίσει τη μαζική παραγωγή ελατηρίων εμβόλων για οχήματα. Αρκετά χρόνια μετά, η εταιρεία ξεκίνησε να κατασκευάζει ελαστικά τμήματα κινητήρων. Μετά το πέρας του Β’ παγκοσμίου πολέμου, η Goetze ξεκίνησε να ανοίγει εργοστάσια και σε άλλες χώρες, και να προσφέρει τα προϊόντα της και εκτός των γερμανικών συνόρων. Το 1997, η γερμανική εταιρεία περιήλθε στη Federal-Mogul Corporation.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Goetze

Η Goetze αποτελεί έναν από τους ηγέτες προμηθευτές ελατηρίων εμβόλων και τσιμουχών εκκεντροφόρου / στροφάλου.

  • Ελατήρια εμβόλων. Για την παραγωγή αυτών των αγαθών, χρησιμοποιείται λαμαρίνα και βουλκανισμένο καουτσούκ, που αυξάνει την αντοχή τους στο λάδι. Η συλλογή προϊόντων της εταιρίας, διαθέτει ελατήρια τόσο τυποποιημένων όσο και μη τυποποιημένων μεγεθών.
  • Τσιμούχες εκκεντροφόρου / στροφάλου. Η γερμανική εταιρεία διαθέτει τσιμούχες εκκεντροφόρου / στροφάλου σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Στην κατασκευή τους χρησιμοποιείται, ανοργανοποιημένος ψυχρός χυτοσίδηρος, ο οποίος προσφέρει στα τμήματα αυτά, αντοχή στη διάβρωση και τις φθορές που προκαλούνται από την τριβή. Οι τσιμούχες εκκεντροφόρου / στροφάλου της Goetze προσφέρουν πλήρη προστασία στα τμήματα του αυτοκινήτου από την έκθεση σε επιβλαβή υλικά.

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της εταιρείας, χρησιμοποιούνται στις γραμμές συναρμολόγησης κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει τα προϊόντα της και στη δευτερογενή αγορά.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο