Ανταλλακτικά αυτοκινήτων GK

Κατάλογος ανταλλακτικών από GK

Η GK είναι μια μάρκα παραγωγής αντλιών νερού για ευρωπαϊκά και ασιατικά οχήματα. Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1960 από τον Gerhard Krull και σήμερα, υπάγεται στην εταιρεία AUTEX Autoteile Export GmbH. Η έδρα της εταιρείας είναι στην Κολωνία της Γερμανίας. Η μάρκα GK παράγει ιμιτασιόν ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τα οποία πωλούνται στην υψηλού κόστους κατηγορία της αγοράς.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της GK
  1. Αντλίες νερού. Χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους απόδοση και επικαλύπτονται με σύγχρονα αντιδιαβρωτικά υλικά. Το περίβλημα των στοιχείων αυτών κατασκευάζεται από χυτό αλουμίνιο, προσδίδοντάς τους υψηλή αντοχή. Τα ρουλεμάν και οι τροχαλίες, τα στοιχεία τα οποία κατά κύριο λόγο υπόκεινται στη φθορά, είναι φτιαγμένα από σκληρό ατσάλι και μπορούν να ανταπεξέλθουν στα υψηλά φορτία. Τα στεγανοποιητικά στοιχεία από άνθρακα και κεραμικά υλικά, φτιάχνονται με τη χρήση της τεχνολογίας SIC και διαθέτουν ανθεκτικότητα κατά της διάβρωσης, εφαρμόζουν στη θέση τους τέλεια και παρέχουν σταθερό συντελεστή μεταφοράς της θερμοκρασίας του κινητήρα. Για να είναι προστατευμένες από τυχόν ζημιά κατά τη μεταφορά τους, στο σύνολό τους, οι αντλίες νερού τοποθετούνται σε ανθεκτική χαρτονένια συσκευασία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρίας GK, περιέχει πάνω από 1300 τύπους αντλιών νερού.
  2. Σετ επισκευής αντλιών νερού. Εκτός από προσυναρμολογημένες αντλίες, η μάρκα GK κατασκευάζει και σετ επισκευής αντλιών και ιμάντων κίνησης, τα οποία καθιστούν εφικτή την αλλαγή όλων των φθαρμένων τμημάτων ταυτόχρονα. Τα σετ επισκευής περιέχουν ρουλεμάν, φτερωτές αντλιών νερού, κυλινδράκια και εντατήρες, τροχαλίες και τσιμούχες. Στο σύνολό τους, τα προϊόντα ελέγχονται ενδελεχώς και συνάδουν με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Αυτή η κατηγορία, περικλείει πάνω από 240 προϊόντα.
Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της GK, ηλεκτρονικά

Αν επιθυμείτε το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί αξιόπιστα και για μακρά χρονική διάρκεια, σας προτείνουμε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων από την ιστοσελίδα μας. Όλοι οι πελάτες του Antallaktikaonline.gr εκτιμούν τα πλεονεκτήματά μας, εδώ και πολύ καιρό. Ανάμεσά τους, είναι και τα εξής:

  1. Μεγάλη γκάμα προϊόντων. Στο κατάστημά μας, υπάρχει διαθέσιμη μια ευρεία γκάμα αντλιών νερού και εξαρτημάτων τους, όχι μόνο της GK, αλλά και πολλών άλλων επώνυμων μαρκών.
  2. Γρήγορη παράδοση. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων με υψηλή ζήτηση, υπάρχουν πάντα σε απόθεμα στις αποθήκες μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε εξαιρετικά μειωμένο χρόνου παράδοσης.
  3. Εγγύηση. Η άψογη ποιότητα του κάθε ανταλλακτικού που προσφέρεται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Antallaktikaonline.gr, αποδεικνύεται με την παροχή διετούς εγγύησης.
  4. Βοήθεια από ειδικούς. Στην ιστοσελίδα μας, διαθέτουμε αποκλειστικά έμπειρους ειδικούς, οι οποίοι γνωρίζουν τα πάντα για όλα τα μοντέλα οχημάτων και είναι πάντα πρόθυμοι να συνδράμουν, για να διαλέξετε το κατάλληλο ανταλλακτικό και να σας γνωστοποιήσουν τα πάντα σχετικά με τις υπάρχουσες εκπτώσεις και το χρόνο παράδοσης.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο