Ανταλλακτικά αυτοκινήτων FREMAX

Κατάλογος ανταλλακτικών από FREMAX

Η Fremax είναι μια γνωστή μάρκα, η οποία κατασκευάζει δίσκους φρένων και ταμπούρα για την πλειοψηφία των αμερικανικών, ευρωπαϊκών και ασιατικών αυτοκινήτων. Η μάρκα αυτή ανήκει στην εταιρεία Jofund S.A. Fremax Products από τη Βραζιλία, η οποία έχει ηγετική θέση στον ακριβό τομέα της αγοράς της Λατινικής Αμερικής.

Η ιστορία της Fremax

Η ιστορία της μάρκας Fremax ξεκίνησε το 1986, στο Joinville της Βραζιλίας, με την ίδρυση της εταιρίας Jofund S.A. Στην αρχή, η εταιρεία έκανε χύτευση μετάλλων για βιομηχανική χρήση, αλλά από το 1990, άρχισε τη μαζική παραγωγή δίσκων φρένων και ταμπούρων για την αγορά της Βραζιλίας. Την χρονιά αυτή, δημιουργήθηκε επίσημα και η μάρκα Fremax.

Σήμερα, η εταιρία διαθέτει τμήματα στη Βραζιλία, την Αργεντινή, τη Λιθουανία, τη Γερμανία και την Πολωνία. Τα εργοστάσια της εταιρίας κατασκευάζουν ετησίως περισσότερους από 7.000.000 δίσκους φρένων και ταμπούρα. Τα προϊόντα της Fremax, χρησιμοποιούνται ως γνήσια ανταλλακτικά από τον Όμιλο Mitsubishi Motors, αν και είναι και πολύ διαδεδομένα στη δευτερογενή αγορά. Ο κατάλογος της εταιρείας, παρουσιάζει περισσότερους από 1500 τύπους δίσκων φρένων και ταμπούρων για την πλειονότητα των μαρκών των αυτοκινήτων, οπότε μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό σε όλες τις περιπτώσεις. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Fremax, ηλεκτρονικά και σε οικονομικές τιμές, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Fremax

  1. Ταμπούρα φρένων. Παράγονται από υλικά με αντοχή στη φθορά, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προσφέρουν αποτελεσματική και αθόρυβη πέδηση. Η επιφάνεια των τμημάτων περνά από επεξεργασία με τη χρήση τεχνολογίας Stop and Go, η οποία μεγαλώνει τη δύναμη τριβής την πρώτη φορά που χρησιμοποιούνται τα φρένα, κάνοντας πιο σύντομο το διάστημα στρωσίματός τους. Κάποια τμήματα των ταμπούρων επικαλύπτονται με μια ειδική βαφή, η οποία προσφέρει αντοχή στις υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες και τη διάβρωση. Τα ανταλλακτικά στο σύνολό τους, αποστέλλονται μέσα σε συσκευασίες κενού. Η χρήση ξηρών λιπαντικών, τα οποία προσφέρουν προστασία στα ταμπούρα κατά την αποθήκευσή τους, μειώνει το χρόνο τοποθέτησής τους, αυξάνει τον συντελεστή τριβής και αποτρέπει το λέρωμα των σιαγώνων.
  2. Δίσκοι φρένων. Παράγονται από χυτοσίδηρο με μεγάλη περιεκτικότητα σε διοξείδιο του άνθρακα και παρουσιάζουν καλή θερμική αγωγιμότητα και υψηλό επίπεδο απορρόφησης θορύβου. Η συσκευασία τους γίνεται σε βολικά πλαστικά κουτιά. Προσφέρουν αντοχή στις παραμορφώσεις και δεν ραγίζουν λόγω υπερθέρμανσης. Στην κατασκευή τους, γίνεται χρήση των ίδιων τεχνολογιών με αυτές της κατασκευής των ταμπούρων.
    • Stop and Go. Μειώνει την περίοδο στρωσίματος, βελτιώνοντας τον συντελεστή πρόσφυσης.
    • Ready To Go. Λόγω της τεχνολογίας αυτής, δεν χρειάζεται καθάρισμα η επιφάνεια του δίσκου από τα λάδια πριν τοποθετηθεί.
  3. Τακάκια φρένων. Φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας και αντοχής πρώτες ύλες, και διαθέτουν αντικραδασμικές επιφάνειες τριβής. Πωλούνται μαζί με τα ελατήρια και τα επιμέρους στοιχεία που χρειάζονται για την τοποθέτησή τους.
Γνήσια, υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής ανταλλακτικών και ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τη FREMAX FREMAX γνήσια ανταλλακτικά κορυφαία σε πωλήσεις
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο