Ανταλλακτικά αυτοκινήτων FORTUNE LINE

Κατάλογος ανταλλακτικών από FORTUNE LINE

Η Fortune Line είναι μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων από την Πολωνία, η οποία εμπορεύεται τμήματα των συστημάτων διεύθυνσης και ανάρτησης. Τα ανταλλακτικά της Fortune Line παράγονται σε εργοστάσια άλλων κατασκευαστών, αλλά περνούν από έλεγχο και μπαίνουν στη συσκευασία τους στην Πολωνία, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας. Ο επίσημος διανομέας της, είναι η Inter Cars S.A. Τα ανταλλακτικά της Fortune Line χαίρουν εκτίμησης στη Γερμανία, τη Δανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Λιθουανία, την Τσεχική Δημοκρατία και αλλού.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Fortune Line

  1. Τμήματα ανάρτησης. Στην κατηγορία αυτή, διατίθεται μια μεγάλη γκάμα από ψαλίδια ανάρτησης, σινεμπλόκ, αντιστρεπτικές δοκούς και βάσεις για αυτές, μπαράκια αντιστρεπτικών δοκών και άλλα. Τα ανταλλακτικά αυτά παράγονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες με αντοχή στις συνθήκες του δρόμου και προσφέρουν ασφαλή και αθόρυβη λειτουργία στο σασί.
  2. Τμήματα συστήματος διεύθυνσης. Σε αυτή την κατηγορία, βρίσκονται τα ακρόμπαρα και τα μπαλάκια των ακρόμπαρων. Τα προϊόντα αυτά έχουν υψηλή αντοχή στη διάβρωση, τα ραγίσματα και τη φθορά. Τα στοιχεία στεγανοποίησής τους, παράγονται από υψηλής ποιότητας εύκαμπτο καουτσούκ, το οποίο προσφέρει προστασία στα κινητά μέρη από την υγρασία και τη βρωμιά, και διατηρούν ασφαλές το λιπαντικό στο εσωτερικό τους.
  3. Βάσεις κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων. Τα προϊόντα αυτά αποσβένουν με αποτελεσματικότητα τους κραδασμούς που παράγει η λειτουργία του κινητήρα, διαθέτουν αντοχή στις αλλαγές της θερμοκρασίας και προστατεύουν τον κινητήρα και τις υπόλοιπες σημαντικές μονάδες του αυτοκινήτου από τις βλάβες κατά την εκτός δρόμουοδήγηση.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της FortuneLine, ηλεκτρονικά

Τα ανταλλακτικά της Fortune Line, αποτελούν μια πολύ καλή εναλλακτική των γνήσιων, συνδυάζοντας τόσο υψηλή ποιότητα, όσο και οικονομική τιμή. Ο κατάλογός της εταιρείας, διαθέτει περισσότερα από 4000 προϊόντα από διάφορα ανταλλακτικά για ευρωπαϊκά και ασιατικά αυτοκίνητα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτά που χρειάζεστε. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι το βέλτιστο μέρος για να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Fortune Line. Κάθε πελάτης του Antallaktikaonline.gr απολαμβάνει:

  • Οικονομικές τιμές, προσφορές, εκπτώσεις και άλλους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων κατά την αγορά,
  • Άμεση παράδοση,
  • Εξειδικευμένες συμβουλές από ειδικούς, οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε απορία των πελατών και να προσφέρουν βοήθεια τόσο στην πλοήγηση στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο, όσο και στη διαδικασία της παραγγελίας,
  • Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών όλων των επώνυμων μαρκών.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο