Ανταλλακτικά αυτοκινήτων FILTRON

Κατάλογος ανταλλακτικών από FILTRON

Η FILTRON είναι ένας μεγάλος παραγωγός φίλτρων για τις ηγετικές μάρκες αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Από το 1997, ανήκει στην πολωνο-αμερικανική εταιρεία WIX- FILTRON, η οποία υπάγεται στον όμιλο MANN+HUMMEL. Τα φίλτρα της FILTRON χαίρουν δημοτικότητας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα της εταιρείας προσφέρονται στις χώρες της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης, στη Βόρεια Αμερική και την Αφρική.

Η ιστορία της FILTRON

Από την ώρα που ιδρύθηκε, το 1982, η εταιρεία αυτή κατασκευάζει υψηλής ποιότητας φίλτρα για επιβατικά αυτοκίνητα φορτηγά και ειδικά οχήματα. Σήμερα, τα προϊόντα της FILTRON παράγονται σε 15 εργοστάσια, εκ των οποίων τα 12 εδρεύουν στη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα δύο στην Ευρώπη (Πολωνία και Ουκρανία) και το τελευταίο στην Ασία (Κίνα). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Gostyń της Πολωνίας. Η εταιρία κατασκευάζει περισσότερα από 80 εκατομμύρια φίλτρα, ετησίως, από τα οποία το 45% εξάγεται.

Η μάρκα FILTRON, κατασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία τμημάτων, τόσο γνήσιων όσο και ιμιτασιόν. Τα φίλτρα της τοποθετούνται ως εργοστασιακός εξοπλισμός σε μοντέλα της Ford, της Land Rover, της Mercedes-Benz, της Jaguar, Saab, της Lotus, της Suzuki, της Harley&Davidson και της Aston Martin, αλλά και σε οχήματα της General Motors και της Volkswagen.

Η εταιρεία εξασφαλίζει την ανάπτυξη των κέντρων διανομής και διαχείρισής της, καθώς και το διαρκές άνοιγμα αντιπροσωπειών σε νέες χώρες. Το γεγονός αυτό επιτρέπει τη μείωση των τιμών των ανταλλακτικών της και του χρόνου παράδοσης. Έχτε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της FILTRON ηλεκτρονικά, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της FILTRON

 1. Φίλτρα αέρα. Φτιάχνονται με τη χρήση τεχνολογιών και υλικών αιχμής. Το στοιχείο φιλτραρίσματος εμπεριέχει κυτταρίνη και συνθετικά, μη υφασμένα υλικά, των οποίων οι νανοΐνες προσφέρουν αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό του εισερχόμενου αέρα αναρρόφησης από ρύπους διαφόρων μεγεθών. Η μάρκα FILTRON, παράγει τους ακόλουθους τύπους φίλτρων αέρα:
  • Στρογγυλά και κυλινδρικά φίλτρα. Προσφέρουν υψηλή ποιότητα φιλτραρίσματος και τοποθετούνται, συνήθως, σε αυτοκίνητα με μεγάλο χώρο κινητήρα. Για να προστατευτούν από τυχόν παραμορφώσεις, ο σχεδιασμός των φίλτρων αυτών ενισχύεται με μεταλλικά δίχτυα, επικαλυμμένα με αντιδιαβρωτικά υλικά. Ορισμένα φίλτρα, για να έχουν τη δυνατότητα να καθαρίζουν τον αέρα από μεγάλου μεγέθους ρύπους, διαθέτουν ειδικά στοιχεία τα οποία ονομάζονται προ-φίλτρα.
  • Πάνελ. Τοποθετούνται σε πιο σύγχρονα οχήματα, διότι βοηθούν σημαντικά στην εξοικονόμηση του χώρου κάτω από το καπό. Υπάρχει, επίσης, περίπτωση να διαθέτουν ένα προ-φίλτρο προστασίας του στοιχείου φιλτραρίσματος ενάντια στην πρόωρη φθορά.
 2. Φίλτρα λαδιού.
  • Βιδωτά φίλτρα. Είναι εφοδιασμένα με ανθεκτικό περίβλημα και προσφέρουν γρήγορη τοποθέτηση. Δεν τοποθετούνται πλέον τόσο συχνά στα σύγχρονα οχήματα, μιας και είναι πολύ πιο απλή η τοποθέτηση φίλτρων με τη μορφή φυσιγγίου σε ένα επαναχρησιμοποιούμενο περίβλημα. Οι βαλβίδες στο εσωτερικό τους μέρος, προσφέρουν έγκαιρη παροχή λαδιού στα τμήματα του κινητήρα και αποτρέπουν τις διαρροές.
  • Φίλτρων λαδιού με μορφή κασέτας. Τα καπάκια και ο εσωτερικός τους πυρήνας, είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, που τους προσφέρει ανθεκτικότητα και αντίσταση στις αλλαγές της θερμοκρασίας. Για την προστασία του εσωτερικού φίλτρου, από μηχανικές βλάβες, γίνεται χρήση διάτρητου χαρτιού ή μεταλλικού διχτυού.
 3. Φίλτρα καυσίμου. Στην κατασκευή τους, γίνεται χρήση υλικών τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας διήθηση καυσίμου και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα διαχωρισμού του νερού που μένει μέσα στο φίλτρο με τη μορφή γαλακτώματος.
 4. Φίλτρα καμπίνας. Το στοιχείο φιλτραρίσματος φτιάχνεται από ηλεκτροστατικά φορτισμένες ίνες, οι οποίες συγκρατούν με αποτελεσματικότητα ρύπους, οι οποίοι έχουν μέγεθος, μικρότερο από τη διάμετρο των πόρων του. Τα φίλτρα διαθέτουν, επίσης, και μια στρώση ενεργού άνθρακα, ο οποίος απορροφά τα επιβλαβή αέρια από τον αέρα.
 5. Ξηραντήρες. Για την συγκράτηση των μολυσματικών παραγόντων του αέρα που προέρχεται από τον συμπιεστή, γίνεται χρήση μη υφασμένων συνθετικών υλικών, καθώς και ειδικών κόκκων, οι οποίοι απορροφούν την υγρασία. Η χρήση των ξηραντήρων της FILTRON μεγαλώνει τον κύκλο ζωής των συστημάτων των αυτοκινήτων, μέχρι και κατά τέσσερις φορές.
 6. Υδραυλικά φίλτρα. Προσφέρουν υψηλή απόδοση φιλτραρίσματος και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στις αλλαγές πίεσης.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο