Ανταλλακτικά αυτοκινήτων FACET

Κατάλογος ανταλλακτικών από FACET

Η ιταλική εταιρεία Facet είναι μια μεγάλη παραγωγός ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία έχει εξειδίκευση στην κατασκευή τμημάτων κινητήρων, συστημάτων ανάφλεξης και διαφόρων αισθητήρων. Τα ανταλλακτικά της είναι συμβατά με όλες τις ευρωπαϊκές, ιαπωνικές και κορεατικές μάρκες.

Η ιστορία της Facet

Η ίδρυση της εταιρείας F.A.C.E.T. (Fabbrica Apparecchi Contattielettrici Torino), πραγματοποιήθηκε το 1946, στο Τορίνο, από τον Ιταλό Francesco Andriano. Αρχικά, η εταιρεία κατασκεύαζε επαφές από βολφράμιο για τον τομέα των τηλεπικοινωνιών, αλλά στην συνέχεια πέρασε στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το 1961, παρουσιάστηκε ο πρώτος κατάλογος της Facet, ο οποίος παρουσίαζε μια πληθώρα τεχνικών σχεδίων, καθώς και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τα ανταλλακτικά που κατασκεύαζε. Στα τέλη της δεκαετίας αυτής, η εταιρεία κατάφερε να περάσει στη διεθνή αγορά και το 1980, ξεκίνησε να πραγματοποιεί εξαγωγές στις ΗΠΑ. Σήμερα, περισσότερο από το 80% της συνολικής της παραγωγής, εξάγεται. Η έδρα και οι βιομηχανικές της εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Leumann, κοντά στο Τορίνο.

Η εταιρεία κατασκευάζει τόσο γνήσια, όσο και ιμιτασιόν ανταλλακτικά, παραδείγματος χάρη, γνήσια ανταλλακτικά για τη Fiat, την Alfa Romeo και την Iveco, αλλά και ιμιτασιόν ανταλλακτικά για τη δευτερογενή αγορά, τα οποία διατίθενται σε πάνω 100 χώρες του κόσμου. Το δίκτυο διανομών της εταιρείας, αναπτύσσεται συνεχώς και τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε μεγάλο βαθμό σε καταστήματα ανταλλακτικών, σε συνεργεία, αλλά και στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της Ευρώπης και των ΗΠΑ, να αγοράσουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Facet.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Facet

  1. Αισθητήρες για συστήματα διαχείρισης κινητήρα. Ο κατάλογός της εταιρείας, περιλαμβάνει περισσότερους από 1300 προϊόντα από διαφόρων τύπων αισθητήρες, για τον έλεγχο της πίεσης λαδιού, της θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού, της θέσης της πεταλούδας γκαζιού, της ταχύτητας περιστροφής τροχού κ.λπ. Τα προϊόντα αυτά βοηθούν στη βελτίωση της απόδοσης του κινητήρα, στη μείωση των επιβλαβών εκπομπών των καυσαερίων, καθώς και στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.
  2. Τμήματα συστήματος ανάφλεξης. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται 1300 περίπου προϊόντα. Μετά την κατασκευή του, κάθε ανταλλακτικό περνά από σκληρούς ελέγχους. Αρχικά, με τη χρήση ενός ειδικού μηχανισμού ελέγχου, ο οποίος μιμείται τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας και στη συνέχεια, σε εργαστηριακές συνθήκες. Κάποια από τα ανταλλακτικά αυτά, κατασκευάζονται από πολύτιμα μέταλλα, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη στιγμή ανάφλεξης.
  3. Τμήματα συστήματος ψύξης. Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται θερμοστάτες, θερμοδιακόπτες, αισθητήρες και φλάντζες, σε ένα σύνολο που ξεπερνά τα 1300 προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά παράγονται από πρώτες ύλες με αντοχή στις αλλαγές της θερμοκρασίας και τις υψηλές πιέσεις. Παραδείγματος χάρη, στην ένωση των πλαστικών τμημάτων, χρησιμοποιείται τεχνολογία συγκόλλησης με υπερήχους, η οποία προσφέρει υψηλή αντοχή στο ανταλλακτικό.
  4. Ρελέ και διακόπτες. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται πάνω από 500 προϊόντα, τα οποία χρησιμοποιούνται σε μια πληθώρα συστημάτων και μονάδων, αρχής γενομένης από τη μονάδα ελέγχου του κινητήρα και φτάνοντας έως και στο διακόπτη των φώτων των φρένων.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Εσωτερικό / Άνεση
Τσιμούχες / Στεγανοποιητικοί Δακτύλιοι
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο