Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ERNST

Κατάλογος ανταλλακτικών από ERNST

Η ERNST είναι μια γερμανική εταιρεία με εξειδίκευση στην κατασκευή συστημάτων εξάτμισης. Τα προϊόντα της ERNST συνεπάγονται, ποιότητα γνήσιων ανταλλακτικών σε λογική τιμή. Η μάρκα ιδρύθηκε το 1919. Για περισσότερο από περίπου έναν αιώνα, η εταιρεία ERNST κατέχει ηγετική θέση στη δευτερογενή αγορά, παρέχοντας καινοτόμες τεχνολογίες μείωσης των επιβλαβών εκπομπών των οχημάτων. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι συγκεντρωμένες στο Χάγκεν της Γερμανίας. Το εργοστάσιό της διαθέτει πιστοποίηση, σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001/2000.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ERNST

Υπό την επωνυμία ERNST, κατασκευάζονται τα παρακάτω ανταλλακτικά αυτοκινήτων:

  • Σιγαστήρες εξατμίσεων, ακόμα και για αγωνιστικά αυτοκίνητα,
  • Καταλύτες γενικής χρήσης,
  • Φλάντζες σιγαστήρων εξατμίσεων.

Τα πλεονεκτήματα των ανταλλακτικών της ERNST:

  1. Αξιοπιστία. Βασικό μέρος της διαδικασίας κατασκευής τους είναι οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας, οι οποίοι αποτελούν έναν από τους λόγους που οι οδηγοί οχημάτων ανά τον κόσμο, προτιμούν τα προϊόντα της ERNST.
  2. Βέλτιστη συμβατότητα με τα οχήματα των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων. Η παραγωγή τους, η οποία πραγματοποιείται με τη χρήση κομπιούτερ και τεχνολογιών αιχμής, προσφέρει τη βέλτιστη συμβατότητα των ανταλλακτικών με τα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων.
  3. Μεγάλη συλλογή προϊόντων. Η μάρκα ERNST, κατασκευάζει ανταλλακτικά αυτοκινήτων που είναι συμβατά με διάφορα μοντέλα οχημάτων.
  4. Αντιδιαβρωτική προστασία. Χάρη στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι σιγαστήρες της ERNST είναι ανθεκτικότεροι, έναντι των θειικών οξέων από τα καυσαέρια, και διαθέτουν μεγαλύτερο κύκλο ζωής.
  5. Ακουστική άνεση. Ο ειδικός σχεδιασμός των ανταλλακτικών της ERNST, παρέχει μείωση του εκπεμπόμενου θορύβου, αυξάνοντας έτσι το επίπεδο άνεσης των οδηγών και των επιβατών.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ERNST, ηλεκτρονικά

Το ηλεκτρονικό κατάστημα antallaktikaonline.gr παρέχει μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών της ERNST. Χάρη στην εύχρηστο σύστημα αναζήτησης και τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την επιλογή του απαιτούμενου για εσάς ανταλλακτικού από την ιστοσελίδα μας. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας, διαθέτει έμπειρους συμβούλους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να μη μπερδευτείτε με τις προδιαγραφές των ανταλλακτικών, αλλά και να δώσετε γρήγορα την παραγγελία σας. Στα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματά μας, συγκαταλέγονται τόσο οι οικονομικές τιμές, όσο και η δωρεάν παράδοση. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ: με το που δώσετε την παραγγελία σας, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων. Οι αγορές από εμάς, είναι πάντοτε εύκολες και οικονομικές!

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο