Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ERA

Κατάλογος ανταλλακτικών από ERA

Η ERA είναι μια πασίγνωστη παγκοσμίως μάρκα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού αυτοκινήτων, η οποία είναι τμήμα της εταιρίας ERA S.p.A. Η ERA S.p.A ειδικεύεται στην συσκευασία και διανομή ανταλλακτικών αυτοκινήτων άλλων κατασκευαστών. Στο σύνολό τους, τα ανταλλακτικά που πωλούνται με την επωνυμία ERA, περνούν από αυστηρούς ελέγχους και παρουσιάζουν υψηλή ποιότητα.

Η ιστορία της ERA

Η ιστορία της μάρκας ERA, άρχισε το 1983, με την ίδρυση μιας εταιρείας στο Moncalieri, η οποία ανέλαβε τη διανομή των γνήσιων ανταλλακτικών Sipea και Efel. Στο ξεκίνημά της, η εταιρία ονομαζόταν Elettro Rappresentanze Autocomponenti και ήταν μια θυγατρική της Sipea, η οποία προωθούσε τα ανταλλακτικά της στη δευτερογενή αγορά. Το 1999, η ERA ανεξαρτητοποιήθηκε ως εταιρία και το 2001, απέκτησε την σημερινή της επωνυμία, ERAS.p.A.

Στις μέρες μας, τα προϊόντα της εταιρείας είναι εμπορεύσιμα σε πάνω από 70 χώρες και πέντε ηπείρους, καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις στη δευτερογενή αγορά. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ERA, ηλεκτρονικά, στο διαδικτυακό μας κατάστημα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ERA

  1. Σύστημα ανάφλεξης. Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται πολλαπλασιαστές, μπουζί, μίζες και διανομείς ανάφλεξης.
  2. Σύστημα καυσίμου. Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται μπεκ ψεκασμού, καλώδια και τμήματα του συστήματος καυσίμου και αντλίες καυσίμου.
  3. Σύστημα πέδησης. Εδώ, υπάρχει μια ευρεία γκάμα από αισθητήρες ταχύτητας περιστροφής τροχού (πάνω από 470 προϊόντα).
  4. Εξαρτήματα διαχείρισης κινητήρα. Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνεται μια πληθώρα βαλβίδων, μετατροπέων και αισθητήρων, ελέγχου πίεσης καυσαερίων, θέσης πεταλούδας γκαζιού, θερμοκρασίας αέρα εισαγωγής, θέσης πεντάλ γκαζιού, ταχύτητας τροχών, παλμών κ.λπ.
  5. Ρελέ. Η εταιρία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από διάφορα ρελέ και μονάδες ελέγχου που ελέγχουν τους υαλοκαθαριστήρες, τους γρύλλους των παραθύρων, το σύστημα προθέρμανσης, τον κλιματισμό και την αντλία καυσίμου.
  6. Μηχανικοί αισθητήρες. Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται περιστροφικοί διακόπτες φώτων, διακόπτες φωτός φρένων, πίεσης λαδιού και αισθητήρες θερμοκρασίας, θερμοδιακόπτες ανεμιστήρα κλιματισμού κ.λπ.
  7. Μίζες και δυναμό. Η εταιρία εμπορεύεται περίπου 1075 τύπους δυναμό και 697 τύπους μιζών.
  8. Σετ επισκευής μιζών και δυναμό. Σε κάποιες περιπτώσεις, για να επισκευαστεί μια μίζα ή ένα δυναμό, χρειάζεται μονάχα να αλλαχθούν τα φθαρμένα τμήματά τους. Η ERA προσφέρει προς αγορά, ελαστικές βάσεις και ρουλεμάν, ροδέλες ασφάλισης, καπάκια, βάσεις για καρβουνάκια, γρανάζια και μειωτήρες, τροχαλίες κ.λπ.
  9. Διακόπτες ταμπλό και κολώνας τιμονιού. Τα τμήματα αυτά ελέγχουν το σύστημα θέρμανσης, το άναμμα και το σβήσιμο των φώτων, την κόρνα και τη γωνία ελέγχου του συστήματος διεύθυνσης.
  10. Κλειδαριές τιμονιού. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται κλειδαριές τιμονιού, κλειδαριές ανάφλεξης και σετ αφαλών κλειδαριάς.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Τροχαλίες Ιμάντων / Γρανάζια
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο