Ανταλλακτικά αυτοκινήτων EBERSPÄCHER

Κατάλογος ανταλλακτικών από EBERSPÄCHER

Η Eberspächer συγκαταλέγεται στους παγκόσμιους ηγέτες στην κατασκευή συστημάτων εξάτμισης, ελέγχου κλίματος και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού αυτοκινήτων. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι σημεία αναφοράς στην ποιότητα και την επιτομή των τεχνολογιών αιχμής.

Η ιστορία της Eberspächer

Η μάρκα Eberspächer ιδρύθηκε από τον Jakob Eberspächer, στην πόλη Esslingen am Neckar της Γερμανίας το έτος 1865.

Στην αρχή, η εταιρεία δεν ασχολούταν με τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, αλλά ειδικευόταν στην κατασκευή μεταλλικών πλαισίων για το τζάμι των ηλιοροφών. Η εταιρεία άλλαξε τον τομέα δραστηριοποίησής της 66 χρόνια μετά, ξεκινώντας την κατασκευή εξατμίσεων αρχικά και μετά, συστημάτων θέρμανσης για οχήματα.

Στις μέρες μας, τα προϊόντα της μάρκας Eberspächer είναι κορυφαία σε πωλήσεις και τοποθετούνται στα οχήματα κορυφαίων μαρκών, όπως η Mercedes-Benz, η Audi, η Volkswagen, η Opel, η Ford, η DAF και η Scania. Η εταιρεία Eberspächer διαθέτει 60 αντιπροσωπείες σε 25 χώρες στον κόσμο.

Τα εργοστάσια της Eberspächer, εδρεύουν στη Γερμανία, την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, την Τσεχία, την Πολωνία, τη Νότια Αφρική, την Κίνα, την Ινδία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία. Το 2015, η εταιρεία πέτυχε € 4,37 δις έσοδα, ενώ το σύνολο του ανθρωπίνου δυναμικού της υπερέβη τους 8.500 ανθρώπους.

Η μάρκα Eberspächer, προσφέρει στην αγορά προϊόντα τόσο χαμηλού, όσο και υψηλού κόστους.

Μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων Eberspächer, μέσω διαδικτύου, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Antallaktikaonline.gr, χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Eberspächer

Η γκάμα προϊόντων της μάρκας Eberspächer, διακρίνεται στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Συστήματα εξάτμισης. Φτιάχνονται με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, με αποτέλεσμα να περιορίζουν την ποσότητα των επιβλαβών εκπομπών μέχρι και 95%, διαθέτουν ελαφρύ σχεδιασμό και επιτυγχάνουν καλή ηχητική απορρόφηση.
  • Αυτόνομοι καυστήρες αυτοκινήτων. Λειτουργούν ανεξάρτητα από τον κινητήρα, ενώ διακρίνονται για τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και για τη φιλικότητά τους προς το περιβάλλον. Τέτοιοι καυστήρες, μπορούν να τοποθετηθούν με ευκολία σε κάθε αυτοκίνητο, ακόμη και μετά την αγορά του.
  • Ηλεκτρικοί καυστήρες αυτοκινήτων. Αναπτύσσουν την επιθυμητού επιπέδου θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, πολύ γρήγορα. Το βασικό γνώρισμά τους είναι η χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Σήμερα, οι καυστήρες της Eberspächer παράγονται μαζικά για υβριδικά οχήματα, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και οχήματα με μειωμένη κατανάλωση πετρελαίου ή βενζίνης.
  • Συστήματα κλιματισμού λεωφορείων. Η εν λόγω κατηγορία αφορά στον εξοπλισμό όλων των ειδών λεωφορείων.
  • Συστήματα ελέγχου οχημάτων. Η λειτουργία των εν λόγω συστημάτων έχει ως βάση τα αποδοτικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Στα συστήματα αυτά, συμπεριλαμβάνονται μικρές μονάδες ελέγχου, συστήματα ανάκτησης ενέργειας και σταθεροποιητές τάσης.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο