Ανταλλακτικά αυτοκινήτων DAYCO

Κατάλογος ανταλλακτικών από DAYCO

Η εταιρεία DAYCO αποτελεί έναν από τους τρεις κορυφαίους διεθνώς ηγέτες, στην κατασκευή ιμάντων και τμημάτων της μετάδοσης κίνησης με ιμάντες. Τα ανταλλακτικά της DAYCO ανήκουν στο μέσων τιμών τμήμα της δευτερογενούς αγοράς. Σήμερα, η εν λόγω εταιρεία ανήκει στον όμιλο Mark IV.

Η ιστορία της DAYCO

Η ιστορία της εταιρείας DAYCO ξεκίνησε το έτος 1905, με την ίδρυσή της ως Dayton Rubber Company. Αρχικά, η εταιρεία κατασκεύαζε μάνικες κήπων και φλάντζες καπακιών. Το 1908, ξεκίνησε την παραγωγή ελαστικών για αυτοκίνητα. Στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Dayton Rubber Company αποτελούσε το μεγαλύτερο προμηθευτή στρατιωτικών προϊόντων. Το 1960, η εταιρεία απέκτησε επίσημα την επωνυμία DAYCO Corporation.

Σήμερα, η εταιρεία εδρεύει στο Ντέιτον του Οχάιο, των ΗΠΑ. Η Ευρωπαϊκή της έδρα είναι στο Chieti της Ιταλίας.

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας αφορά στην κατασκευή ιμάντων που εγκαθίστανται στα αυτοκίνητα για διάφορους σκοπούς. Η διοίκηση της εταιρείας δίνει μεγάλη σημασία στη δημιουργία και την εφαρμογή καινοτομιών. Παραδείγματος χάρη, οι μηχανικοί της εταιρείας δημιούργησαν ένα είδος μετάδοσης κίνησης με ιμάντα, το οποίο διαθέτει αντοχή στις καταστροφικές συνέπειες του λαδιού και λειτουργεί χωρίς να γλιστρά ο ιμάντας. Όλα τα ανταλλακτικά που παράγονται υπό τη DAYCO, περνούν από όλους τους αναγκαίους ελέγχους και πληρούν τα οικολογικά και διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Στις μέρες μας, η εταιρεία διαθέτει πάνω από 50 αντιπροσωπείες και υποκαταστήματα, τα οποία βρίσκονται σε 18 χώρες στον κόσμο. Το σύνολο των ανθρωπίνων πόρων της DAYCO υπερβαίνει τους 4500 εργαζομένους.

Με τη μάρκα DAYCO παράγονται τόσο γνήσια, όσο και ιμιτασιόν ανταλλακτικά. Η εταιρεία αυτή, προμηθεύει με γνήσιο εξοπλισμό (OEM) πάνω από 30 αναγνωρισμένους κατασκευαστές αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των Volkswagen, General Motors, Ford, Jaguar, Porsche, Audi, Volvo, Mitsubishi, Daimler, Chrysler, BMW, Opel, Renault, Citroёn, Peugeot, Ferrari, Suzuki, Mazda, Nissan, Toyota και άλλων. Η ποιότητα των ανταλλακτικών της δευτερογενούς αγοράς, δεν υστερεί σε ποιότητα έναντι των γνησίων, καθώς παράγονται με τη χρήση του ίδιου μηχανολογικού εξοπλισμού. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να προβείτε σε ηλεκτρονική αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτων της DAYCO, οποιασδήποτε κατηγορίας, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η ποιότητα των προϊόντων της DAYCO, χαίρει ιδιαίτερης αναγνώρισης παγκοσμίως. Το 2016, η εταιρεία έλαβε πλήθος βραβείων, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:

  1. Το βραβείο Best Plant Award από τον Όμιλο PSA. Το εν λόγω βραβείο, το έλαβε το εργοστάσιο στο Manoppello της Ιταλίας.
  2. Δύο Χρυσά Πιστοποιητικά (Gold Certificates) για την Αρίστη Ποιότητα Διαδικασιών για Προμηθευτές (Supplier Quality Excellence Process - SQEP) από την εταιρεία Caterpillar, τα οποία δίδονται για το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης. Τα βραβεία δόθηκαν για δυο εργοστάσια, αυτό στην κινεζική πόλη Wujiang και αυτό στην ισπανική πόλη Manresa.
  3. Το βραβείο για το διεθνή κινητήρα της χρονιάς (International Engine of the Year Award). Οι κινητήρες που κατασκευάζονται με τη χρήση εξαρτημάτων της DAYCO λαμβάνουν αυτό το βραβείο, πέντε έτη στη σειρά.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της DAYCO:

  1. Ιμάντες χρονισμού. Φτιάχνονται από σύγχρονα και ανθεκτικά υλικά και κατ’ επέκταση, αντέχουν σε πίεση έως 2000 μπαρ και σε θερμοκρασίες πάνω από 120 °C. Οι ιμάντες της σειράς HT, είναι επικαλυμμένοι με πολυτετραφθοροαιθυλένιο, το οποίο είναι ένα υλικό με αντοχή στη φθορά, με σπάνια χημικά και φυσικά χαρακτηριστικά, το οποίο προσδίδει υψηλού επιπέδου προστασία στα πλευρικά χτυπήματα. Οι ιμάντες HT διαθέτουν πιο μεγάλο κύκλο ζωής, ο οποίος φτάνει τα 3 έτη, και κατασκευάζονται για κινητήρες με σύστημα ψεκασμού καυσίμου κοινού σωλήνα (Common-Rail).
  2. Ιμάντες V με ραβδώσεις. Οι ελαστικοί ιμάντες της σειράς Poly-V, διαθέτουν το μοναδικό χαρακτηριστικό του αυτόματου τεντώματος. Φτιάχνονται από πολυμερή υλικά και είναι ανθεκτικοί σε θερμοκρασίες λειτουργίας έως και 130 ° С.
  3. Ιμάντες V. Φτιάχνονται από υλικά, τα οποία είναι ανθεκτικά στο όζον, το λάδι και τους χημικούς παράγοντες. Προσφέρουν υψηλό συντελεστή τριβής.

Εκτός αυτών, η DAYCO κατασκευάζει επίσης εντατήρες και τροχαλίες, αδρανείς τροχαλίες δυναμό, αποσβεστήρες για την απορρόφηση κραδασμών, ειδικά εργαλεία και σετ τοποθέτησης, τα οποία μπορεί να περιέχουν ρουλεμάν, φλάντζες, τροχαλίες, αντλίες και άλλα εξαρτήματα.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο