Ανταλλακτικά αυτοκινήτων CV PSH

Κατάλογος ανταλλακτικών από CV PSH

Η CV PSH είναι μια ολλανδική μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία της εταιρίας PosService Holland. Η εταιρία αυτή κατασκευάζει μίζες και δυναμό για επιβατικά, εμπορικά και ειδικά οχήματα και εισάγει προϊόντα ηλεκτρολογίας αυτοκινήτων. Πέραν από το να κάνει τη διανομή ανταλλακτικών άλλων παραγωγών, η εταιρεία κατασκευάζει και δικές τις μίζες και δυναμό, με την επωνυμία PSH+. Στη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας, περιλαμβάνεται επίσης και μια πληθώρα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η PSH διαθέτει θυγατρικές στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Δημοκρατία της Νοτίου Αφρικής και την Κίνα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της CV PSH

  1. Μίζες και δυναμό. Ο κατάλογος της εταιρείας περιλαμβάνει περισσοτέρους από 9000 τύπους μιζών και δυναμό, για μια πληθώρα οχήματα και μηχανήματα ειδικής χρήσης. Στη γκάμα των προϊόντων της που παρουσιάζονται στην αγορά, συμπεριλαμβάνονται τόσο γνήσια ανταλλακτικά (καινούρια και επισκευασμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων), κατασκευασμένα από κορυφαίες σε παγκόσμια κλίμακα εταιρίες, όπως η Denso, η Bosch, η Mitsubishi, η LeeceNeville, η Valeo, η Prestolite και η Visteon, όσο και ιμιτασιόν ανταλλακτικά δικής της παραγωγής, τα οποία προσφέρουν υψηλή ποιότητα και απόδοση, αλλά και ευρύ κύκλο ζωής.
  2. Αισθητήρες λάμδα. Λειτουργούν έως τους 350 ° C και παρέχουν μετρήσεις ακριβείας. Τα ηλεκτρόδια και οι επαφές τους διαθέτουν επίστρωση πλατίνας. Το κεραμικό τους τμήμα είναι φτιαγμένο από διοξείδιο του ζιρκονίου. Προσφέρουν μεγάλο κύκλο ζωής, καλύπτοντας 60000 έως 80.000 χιλιόμετρα, ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.
  3. Τροχαλίες και ρουλεμάν. Τα τμήματα αυτά είναι φτιαγμένα από υλικά με αντοχή στην παραμόρφωση και τη φθορά λόγω τριβής. Για να μειωθεί ο συντελεστής τριβής, οι εφαπτόμενες επιφάνειες επικαλύπτονται με λιπαντικό Κ7, το οποίο κρατά σταθερά τα  χαρακτηριστικά λειτουργίας του, ακόμα και πάνω από τους 160 ° C.
  4. Καλωδιώσεις δυναμό. Ο κατάλογος της PSH, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από καλωδιώσεις για δυναμό, σχεδόν για όλες τις μάρκες δυναμό, οι οποίες είναι ανθεκτικές στις υψηλές θερμοκρασίες, δεν ραγίζουν από τη χρήση και των οποίων η υψηλής ποιότητας μόνωση αποτρέπει τα βραχυκυκλώματα.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων CV PSH ηλεκτρονικά

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr, διαθέτει μια πλήρη συλλογή ανταλλακτικών αυτοκινήτων της ολλανδικής εταιρείας CV PSH. Κάνοντας τις αγορές σας από εμάς, θα κάνετε οικονομία, μιας και σας παρέχουμε:

  • Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων από κορυφαίες μάρκες, σε παγκόσμιο επίπεδο,
  • Οικονομικές τιμές σε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων,
  • Εκπτώσεις σε συγκεκριμένα προϊόντα,
  • Ταχεία αποστολή,
  • Εγγύηση ποιότητας σε όλα τα ανταλλακτικά,
  • Βοήθεια από ειδικούς.

Αγοράζοντας ανταλλακτικά αυτοκινήτων από το Antallaktikaonline.gr, κάνετε οικονομία τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα!

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο