Ανταλλακτικά αυτοκινήτων CORTECO

Κατάλογος ανταλλακτικών από CORTECO

Η Corteco είναι μια παγκοσμίου φήμης μάρκα ανταλλακτικών, υψηλής κατηγορίας κόστους. Η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελεί επιχειρησιακή μονάδα και κέντρο διανομής του ομίλου Freudenberg, ενώ προσφέρει τα προϊόντα της τόσο στις γραμμές παραγωγής κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων παγκοσμίως, όσο και στη δευτερογενή αγορά. Η Corteco εμπορεύεται, επίσης, και δικά της προϊόντα. Έχτε τη δυνατότητα, να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Corteco ηλεκτρονικά, με ευνοϊκούς όρους, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Antallaktikaonline.gr.

Η ιστορία της Corteco

Η ιστορία της μάρκας Corteco άρχισε στα μέσα της δεκαετίας του ‘20, με την ίδρυση της εταιρείας Corte & Cosso από τους Ludovico Cosso και Francesco Corte, η οποία μεταπουλούσε ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία, στην Ιταλία. Η μάρκα Corteco ιδρύθηκε το 1932, στο Τορίνο της Ιταλίας. Το 1936, η εταιρεία υπέγραψε έγγραφη συμφωνία με τη γερμανική εταιρεία Freudenberg, υπό τους όρους της οποίας ξεκίνησε την πώληση των προϊόντων της και λίγο πιο μετά, και την κατασκευή ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εφαρμόζοντας τις καινοτομίες της.

Στις ημέρες μας, η Corteco εξειδικεύεται στην κατασκευή στεγανοποιητικών στοιχείων, τμημάτων ελέγχου δονήσεων και φίλτρων αέρα. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας, διαθέτει πάνω από 19000 ανταλλακτικά.

Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις και τα κέντρα διανομών της Corteco, εδρεύουν σε πάνω από 15 χώρες, ενώ τα προϊόντα της προσφέρονται σε 60 χώρες. Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο ερευνητικό κέντρο, στο οποίο αναπτύσσονται τεχνολογίες και καινοτομίες.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Corteco

 1. Στεγανοποιητικά στοιχεία. Η Corteco εμπορεύεται τσιμούχες της Simmerring®, οι οποίες έχουν παγκόσμια ζήτηση. Δημιουργήθηκαν από τους μηχανικούς της Freudenberg, το 1929, και κατά η διάρκεια της παραγωγή τους, αναβαθμίστηκαν αρκετές φορές. Τα χιτώνια σφράγισης της Simmerring® χαρακτηρίζονται από την μεγάλη τους αξιοπιστία. Η γκάμα των προϊόντων της εν λόγω κατηγορίας, συμπεριλαμβάνει πάνω από 6500 διαφορετικούς τύπους τσιμουχών και πάνω από 7000 τύπους φλαντζών. Η εταιρεία Corteco παρέχει, επίσης, τα παρακάτω τμήματα:
  • Πλήρη σετ σφράγισης για αυτόματες μεταδώσεις και συστήματα υδραυλικών τιμονιών. Οι φλάντζες της Corteco, διαθέτουν πολλές και διαφορετικά μεταλλικές και ελαστομερείς στρώσεις, προσφέροντας ανθεκτικότητα στα υψηλά φορτία.
  • Μαρκούτσια φρένων. Κατασκευάζονται πληρώντας το πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9001-2008. Τα τμήματα αυτά, περνούν από αυστηρές δοκιμές πίεσης, οι οποίες εγγυώνται την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα τους.
  • Τάπες αποστράγγισης λαδιού και ροδέλες. Προλαμβάνουν τυχόν διαρροές λαδιού.
  • Σύνδεσμοι. Πρόκειται για κομμάτια από σωλήνα, επικαλυμμένα με καουτσούκ, τα οποία προσφέρουν αεροστεγή σύνδεση.
 2. Τμήματα ελέγχου δονήσεων. Όλα τα εν λόγω προϊόντα, συνάδουν με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και είναι κατάλληλα για πάνω από 27500 μοντέλα οχημάτων. Η συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων, περιέχει:
  • Τροχαλίες. Προσφέρονται τόσο μεμονωμένα, όσο και σε σετ μαζί με τα στοιχεία στερέωσής τους. Μπορούν να εγκατασταθούν με ευκολία, επιμηκύνουν τη διάρκεια ζωής του τεντωτήρα του ιμάντα και αυξάνουν το επίπεδο της οδηγικής άνεσης.
  • Εύκαμπτες ζεύξεις άξονα κάρνταν. Πρόκειται για μια εναλλακτική των σκληρών συνδέσμων. Αποσβένουν με αποτελεσματικότητα τους κραδασμούς που παράγονται από τη ροπή.
  • Ανάρτηση, κινητήρας, κιβώτιο μετάδοσης και βάσεις αμαξώματος. Τα τμήματα αυτά παράγονται, ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου οχήματος και εγγυώνται τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια.
  • Υδραυλικοί συσσωρευτές. Τμήματα του σασί, αναρτήσεις, υδραυλικά τιμόνια, μετάδοση και καινοτόμα ηλεκτρο-υδραυλικά συστήματα πέδησης.
 3. Φίλτρα. Τα μισά ευρωπαϊκά οχήματα είναι εφοδιασμένα με αυτά. Η εταιρεία Corteco παρέχει, επίσης, τα εξής:
  • Φίλτρα καμπίνας. Καθαρίζουν τον αέρα από τους ρυπογόνους παράγοντες, επιμηκύνουν τη διάρκεια ζωής του συστήματος κλιματισμού και αποτρέπουν το θόλωμα των παρμπρίζ. Διακρίνονται σε απλά και με άνθρακα. Η γκάμα της εταιρείας διαθέτει γύρω στους 750 τύπους φίλτρων.
  • Φίλτρα αέρα. Αυξάνουν την απόδοση του κινητήρα και επιμηκύνουν τη διάρκεια ζωής του, ενώ παράλληλα μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, σε εξαιρετικό βαθμό.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Συμπλέκτης
Σύστημα Καυσίμου
Τροχαλίες Ιμάντων / Γρανάζια
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο