Ανταλλακτικά αυτοκινήτων CONTINENTAL

Κατάλογος ανταλλακτικών από CONTINENTAL

Η Continental είναι μια φημισμένη σε όλο τον κόσμο γερμανική μάρκα, η οποία κατασκευάζει μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων για τις πιο δημοφιλείς μάρκες της αγοράς. Η Continental AG είναι μια κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρία παραγωγής ελαστικών, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση ανάμεσα στους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως και είναι, επίσης, ένας από τους πέντε μεγαλύτερους προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Σήμερα, ένα στα τρία αυτοκίνητα στην Ευρώπη, φοράει ελαστικά Continental.

Η ιστορία της Continental

Η ιστορία της μάρκας ανάγεται στο έτος 1871, με την ίδρυση της Continental Caoutchoucund Gutta-Percha Compagnie στο Ανόβερο, η οποία κατασκεύαζε συμπαγή ελαστικά για ποδήλατα και άμαξες, υφάσματα επικαλυμμένα με καουτσούκ και γενικά προϊόντα από μαλακό καουτσούκ.

Με την πάροδο των χρόνων, η εταιρία εξελίχθηκε, θέτοντας σε ισχύ τολμηρές και επαναστατικές ιδέες και υποστηρίζοντας καινοτόμες ιδέες άλλων κατασκευαστών. Το 1892, η Continental έγινε η πρώτη γερμανική εταιρεία που άρχισε την κατασκευή φουσκωτών ελαστικών για ποδήλατα. Επίσης, το 1898, το πρώτο γερμανικό αερόπλοιο κατασκευάστηκε με προϊόντα της Continental. Από τις αρχές του ХХ αιώνα, αυτοκίνητα με τα ελαστικά της, κερδίζουν συνεχώς σε μεγάλους αγώνες αυτοκινήτων.

Στις ημέρες μας, η Continental AG χωρίζεται σε πέντε τμήματα και τα εργοστάσια και οι θυγατρικές της έχουν τις έδρες τους σε 55 χώρες, απασχολώντας σχεδόν 215.000 υπαλλήλους. Ο κύκλος εργασιών για τις πωλήσεις της εταιρίας το 2015, ανήρθε στα € 32,2 δισεκατομμύρια. Η ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας, απολαμβάνει μεγάλης αποδοχής παγκοσμίως. Παραδείγματος χάρη, από το 2007, στα ελαστικά Continental έχει αποδοθεί η υψηλότερη βαθμολογία σε 454 από τους 575 αγώνες στους οποίους έχει εκπροσωπηθεί. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Continental, ηλεκτρονικά και να απολαύσετε την αδιαμφισβήτητη ποιότητά τους, μπορείτε να κάνετε χρήση των  ηλεκτρονικών υπηρεσιών του καταστήματός μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Continental

  1. Ελαστικά.
    • Θερινά. Η ειδική σύνθεση της γόμας τους, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση και ο εξελιγμένος στο βέλτιστο βαθμό σχεδιασμός του πέλματός τους, διώχνει με αποτελεσματικό τρόπο το νερό από το σημείο επαφής, ανάμεσα στο λάστιχο και το δρόμο.
    • Χειμερινά. Η καινοτόμος τεχνολογία StudOnRetention, αυξάνει τα επίπεδα ασφαλείας των αυτοκινήτων που φορούν χειμερινά λάστιχα Continental. Η εταιρία έχει αυξήσει την ποσότητα καρφιών, κατά 50% ανά μέτρο περιφέρειας κύλισης του ελαστικού, με αποτέλεσμα να μειωθεί η απόσταση πέδησης και να βελτιωθεί το κράτημα στο δρόμο.
  2. Συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, εξοπλισμός για βελτίωση της δυναμικής του οχήματος. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από ηλεκτρονικά συστήματα πέδησης (EBS) και αναρτήσεις αέρος μέχρι μπεκ για το σύστημα πλύσης των παρμπρίζ. Το σύνολο των συστημάτων αυτών, προσφέρει άμεση αντίδραση κατά τη χρήση, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, καθώς και υψηλού επιπέδου οδηγική άνεση. Το μεγαλύτερο βάρος έχει δοθεί από την εταιρία στην ελαφρότητα της κατασκευής των προϊόντων αυτών, κρατώντας παράλληλα όμως την αντοχή τους, γεγονός που οδηγεί σε μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.
  3. Εξαρτήματα καμπίνας επιβατών. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται μονάδες ελέγχου, πίνακες οργάνων, σύγχρονες οθόνες, αισθητήρες πίεσης ελαστικών και άλλα τμήματα στοιχείων των έξυπνων συστημάτων μεταφοράς δεδομένων και των συστημάτων διαχείρισης πληροφοριών. Στο σύνολό τους, τα προϊόντα αυτά προσφέρουν υψηλή ικανότητα πληροφόρησης και υψηλή ευαισθησία, ακόμα και στις μικρές μεταβολές των δεδομένων που ελέγχουν, αυξάνοντας παράλληλα την ασφάλεια και την οδηγική άνεση. Το eHorizon, παραδείγματος χάρη, μέσω αισθητήρων και ηλεκτρονικών συσκευών, καθορίζει τί υπάρχει στις γωνίες (εκτός του οπτικού πεδίου του οδηγού) και προβάλλει την ανάλογη εικόνα στο παρμπρίζ.
  4. Τμήματα συστήματος μετάδοσης κίνησης. Στην κατηγορία αυτή,  συμπεριλαμβάνονται συστήματα κινητήρων και μετάδοσης, συστήματα ψεκασμού κινητήρων βενζίνης και ντίζελ, αισθητήρες και μονάδες κίνησης, συστήματα καυσίμων κ.λπ. Βασικός στόχος των προϊόντων αυτών, είναι η παροχή υψηλότερης απόδοσης στο σύστημα μετάδοσης κίνησης και η μείωση τόσο των εκπομπών των καυσαερίων, όσο και της κατανάλωσης καυσίμου.
Γνήσια, υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής ανταλλακτικών και ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τη CONTINENTAL CONTINENTAL γνήσια ανταλλακτικά κορυφαία σε πωλήσεις
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Ηλεκτρικά
Καθαρισμός Τζαμιών
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο