Ανταλλακτικά αυτοκινήτων CHAMPION

Κατάλογος ανταλλακτικών από CHAMPION

Η CHAMPION είναι μια ευρέως αναγνωρισμένη μάρκα ανταλλακτικών. Σήμερα, ανήκει στη Federal-Mogul Corporation. Τα μπουζί της CHAMPION είναι τα πιο ευρέως διαδεδομένα στην αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτων και τα πιο δημοφιλή στον κόσμο των αγώνων. Κάθε σεζόν, οι ομάδες της Φόρμουλα 1 χρησιμοποιούν πάνω από 8000 μπουζί της μάρκας.

Η ιστορία της CHAMPION

Η εταιρεία Champion Spark Plug, δημιουργήθηκε το 1907, από τον Albert Champion και τους αδελφούς Stranahan (Robert A. Stranahan και Frank D. Stranahan). Το 1908, κατόπιν αιτήματος της ηγεσίας της Ford, σχεδίασαν το πρώτο μπουζί που τοποθετήθηκε στα αυτοκίνητα Ford Model Τ.

Αρχικά, τα προϊόντα της απευθύνονταν αποκλειστικά στην Αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία. Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονταν στην περιοχή του Ντιτρόιτ, η οποία ήταν την εποχή εκείνη, η περιοχή στην οποία αναπτυσσόταν με γοργούς ρυθμούς η αυτοκινητοβιομηχανία. Η εταιρεία ξεκίνησε να διεισδύει στην ευρωπαϊκή αγορά, μετά το 1922.

Σήμερα, η παραγωγή της γίνεται σε εργοστάσια στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ιταλία. Η εταιρεία έχει στη ιδιοκτησία της και το Ευρωπαϊκό Τεχνικό Κέντρο, στο Άπτον του Ηνωμένου Βασιλείου. Το 1989, η Cooper Industries εξαγόρασε την εταιρεία, η οποία το 1998, περιήλθε στη Federal-Mogul Corporation.

Η CHAMPION προμηθεύει με γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων φημισμένες μάρκες, όπως είναι η Audi, η Alfa Romeo, η Lamborghini, η Ferrari, η Maserati, η Bugatti, η Chrysler, η Dodge, η Fiat, η Harley, η Jeep, η Jaguar, η Land Rover, η Mitsubishi, η Renault, η Nissan, η Peugeot, η Rover, η Subaru, η Suzuki, η Volvo και ορισμένες άλλες. Η μάρκα CHAMPION, παράγει τόσο μέσης, όσο και ακριβής κατηγορίας ανταλλακτικά. Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της CHAMPION ηλεκτρονικά, τότε έχετε επιλέξει σωστά, καθώς φημίζονται για την αξιοπιστία τους.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της CHAMPION

 1. Μπουζί. Η γκάμα των μπουζί της CHAMPION περιλαμβάνει πάνω από 150 τύπους. Τα βασικά προτερήματά τους είναι η φιλικότητά τους προς το περιβάλλον και η αντοχή τους τόσο στις δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες, όσο και στο νερό. Επίσης, πρέπει να επισημανθεί ο μεγάλος κύκλος ζωής των μπουζί της CHAMPION. Ορισμένα μπουζί, για παράδειγμα αυτά της σειρά Platinum Power, έχουν κύκλο ζωής μέχρι και 100000 χλμ.
 2. Προθερμαντήρες. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και τα σύγχρονα υλικά κατασκευής τους, οι τεχνικοί μείωσαν τον χρόνου προθέρμανσής τους, στα 2 δευτερόλεπτα. Με βάση στατιστικά στοιχεία, ένας στους τέσσερεις κινητήρες ντίζελ στην Ευρώπη, λειτουργεί με προθερμαντήρες της μάρκας. Οι μηχανικοί της εταιρείας, κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν τύπο προθερμαντήρα με αισθητήρα πίεσης. Το βασικό χαρακτηριστικό της σχεδίασής του, είναι ένας μικροσκοπικός πιεζοαντιστασιακός αισθητήρας, ο οποίος τοποθετείται στο εσωτερικό του θάλαμο καύσης, επιτρέποντας τον έλεγχο της απόδοσης του κινητήρα σε πραγματικό χρόνο.
 3. Υαλοκαθαριστήρες. Είναι εφοδιασμένοι με ένα μοναδικό δείκτη, ο οποίος αλλάζει χρώμα καθώς φθείρεται, υπενθυμίζοντας στον οδηγό την ανάγκη για αντικατάσταση των μάκτρων των υαλοκαθαριστήρων. Η ειδικές πλευρικές ενισχύσεις και οι ενσωματωμένες αεροτομές, προσφέρουν πολύ δυνατό πάτημα στο τζάμι και αποτελεσματικό καθάρισμα. Χάρη στην εξωτερική τους βρωμίωση, η τριβή μειώνεται εξαιρετικά και κατ’ επέκταση, οι υαλοκαθαριστήρες της CHAMPION λειτουργούν σχεδόν αθόρυβα. Η μάρκα CHAMPION παράγει τους παρακάτω υαλοκαθαριστήρες:
  • Χωρίς βάση,
  • Με βάση,
  • Υβριδικούς .
 4. Φίλτρα. Μία από τις τελευταίες δημιουργίες της εταιρείας είναι και η σειρά των συμπαγών φίλτρων Flo-max. Είναι φτιαγμένα από χαρτί εμποτισμένο με ρητίνη, το οποίο είναι πιο παχύ από το κανονικό, κατά 40%, και παρέχει υψηλής ποιότητας διήθηση, αλλά και επιμήκυνση του κύκλου ζωής τους κατά 35%. Η εταιρεία κατασκευάζει φίλτρα των εξής τύπων:
  • Καυσίμου,
  • Αέρα,
  • Λαδιού,
  • Καμπίνας.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο