Ανταλλακτικά αυτοκινήτων BUDWEG CALIPER

Κατάλογος ανταλλακτικών από BUDWEG CALIPER

Η Budweg Caliper είναι μια παγκοσμίου φήμης μάρκα παραγωγής δαγκανών, για τα περισσότερα ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεατικά αυτοκίνητα. Η εταιρεία Budweg Caliper A/S, η ιδιοκτήτρια εταιρεία της μάρκας, εδρεύει στην Odense της Δανίας. Σήμερα, η Budweg Caliper διαθέτει τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της σε πάνω από 30 ευρωπαϊκές αγορές, και τα εξάγει στις ΗΠΑ και την Ασία.

Η ιστορία της Budweg Caliper

Η Budweg Caliper, ως μάρκα, υφίσταται από το 1939, όταν ο Egon Larsen, ο παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, δημιούργησε την εταιρία Auto-Dele που εμπορευόταν ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην αγορά χονδρικής. Το 1978, ο Henning Larsen, γιος του Egon, δημιούργησε το τμήμα Budweg Caliper, το οποίο έγινε ανεξάρτητη εταιρεία το 1987.

Σήμερα, τα εργοστάσια της Budweg Caliper εδρεύουν στη Δανία, τη Νότια Κορέα και την Κίνα. Καθημερινά, στην κεντρική αποθήκη της στη Δανία, ετοιμάζονται για την αγορά, περίπου 160000 ανταλλακτικά διαφόρων οχημάτων.

Η εταιρεία, επίσης, ανακατασκευάζει δαγκάνες φρένων μετά το πέρας της διάρκειας ζωής τους. Σε καθημερινή βάση, στις 20 γραμμές παραγωγής του Ευρωπαϊκού εργοστασίου, ανακατασκευάζονται περίπου 250000 φθαρμένα τμήματα.

Οι ανακατασκευασμένες δαγκάνες φρένων είναι εφάμιλλης ποιότητας με τις καινούργιες. Οι μεταχειρισμένες δαγκάνες καθαρίζονται με υψηλή πίεση και ατσάλινε σφαίρες και στη συνέχεια, τα στοιχεία επικαλύπτονται με ψευδάργυρο και χρώμιο. Τα τμήματα από καουτσούκ και τα σινεμπλόκ, τις περισσότερες φορές, αντικαθίστανται.

Για να αποστείλετε μια φθαρμένη δαγκάνα προς ανακατασκευή, θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα ειδικό έντυπο και να τοποθετήσετε το τμήμα στη συσκευασία, στην οποία βρισκόταν όταν το παραλάβατε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αποστείλετε το δέμα στη διεύθυνση που επισημαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά της Budweg Caliper ηλεκτρονικά, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Budweg Caliper

 1. Δαγκάνες φρένων. Το φάσμα των προϊόντων της Budweg Caliper, διαθέτει πάνω από 4000 είδη. Λόγο της ειδικής τους επίστρωσής, τα εν λόγω στοιχεία παρουσιάζουν υψηλή αντοχή στη διάβρωση. Η μάρκα κατασκευάζει τις παρακάτω δαγκάνες:
  • Πλευστές,
  • Σταθερές,
  • Δαγκάνες για συστήματα φρένων υψηλής απόδοσης,
  • Δαγκάνες ηλεκτρικού χειρόφρενου (EPB).
 2. Σετ επισκευής. Η μάρκα Budweg Caliper διαθέτει πάνω από 2400 σετ, για την επισκευή δαγκανών φρένων. Συνήθως, τα σετ επισκευής εμπεριέχουν:
  • Έμβολα,
  • Τσιμούχες,
  • Βάσεις πείρων οδηγών.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο