Ανταλλακτικά αυτοκινήτων BU

Κατάλογος ανταλλακτικών από BU

Η BU Automotive GmbH, εδώ και 25 χρόνια, αποτελεί προμηθευτή χονδρικής των αυτοκινητοβιομηχανιών της Ευρωπαϊκής αγοράς. Επίσης, εμπορεύεται ανταλλακτικά και με τη δική της επωνυμία (BU), και συσκευάζει προϊόντα και για λογαριασμό τρίτων κατασκευαστών. Τα εργοστάσια της εταιρείας εδρεύουν στην Τουρκία, ενώ τα κεντρικά γραφεία της, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη διανομή στην Ευρώπη, εδρεύουν στο Krefeld της Γερμανίας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της BU

Η εταιρεία κατασκευάζει ανταλλακτικά για επαγγελματικά οχήματα, ρυμουλκούμενα και λεωφορεία, προσφέροντας παράλληλα όλα τα τμήματα διαφόρων μονάδων και συστημάτων των αυτοκινήτων.

 1. Κινητήρας και μετάδοση. Αυτή η κατηγορία συμπεριλαμβάνει κεφαλές κυλίνδρων και μπλοκ κινητήρων, αντλίες λαδιού, εκκεντροφόρους, φίλτρα, βάσεις κινητήρα, έμβολα και βολάν, σερβό και σετ συμπλέκτη, δίσκους και σωληνάκια συμπλέκτη, κιβώτια ταχυτήτων, άξονες κίνησης, κ.α.
 2. Συστήματα ψύξης και κλιματισμού. Η εν λόγω κατηγορία, περιέχει ψυγεία, θερμοστάτες, συμπιεστές, ιντερκούλερ, βεντιλατέρ κ.λπ.
 3. Σύστημα καυσίμου. Στην εν λόγω κατηγορία, υπάρχουν βαλβίδες υπερχείλισης, τάπες, αντλίες και φίλτρα, αισθητήρες στάθμης καυσίμου κ.λπ.
 4. Σύστημα εξάτμισης. Στα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται σιλανσιέ, σωλήνες εξάτμισης, πολλαπλές εξαγωγής και φίλτρα αέρα.
 5. Σύστημα πέδησης. Η κατηγορία αυτή διαθέτει, δίσκους φρένων, ταμπούρα, τακάκια και μαρκούτσια, ξηραντήρες, συμπιεστές κ.λπ.
 6. Συστήματα διεύθυνσης και ανάρτησης. Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται ελατήρια, αντιστρεπτικές δοκοί, βίδες και ρουλεμάν, αμορτισέρ, υδραυλικές αντλίες, βάσεις, κολώνες τιμονιού, κλειδαριές τιμονιού, καπάκια πλήμνης, μπαλάκια, άξονες, ημιαξόνια, χούφτες λεβιέ ταχυτήτων κ.λπ.
 7. Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά. Η εταιρεία BU κατασκευάζει μίζες και δυναμό, τμήματα συστήματος φωτισμού, ρελέ, διακόπτες κ.λπ.
 8. Αμάξωμα. Η εν λόγω κατηγορία περιλαμβάνει τμήματα τόσο του εξωτερικού, όσο και του εσωτερικού του οχήματος, όπως και επιπρόσθετα εξαρτήματα άνεσης: αμορτισέρ καμπίνας, αποσβεστήρες κραδασμών, υαλοκαθαριστήρες, δοχεία διαστολής, ύδατος υγρού πλύσης παρμπρίζ, προφυλακτήρες, μάσκες ψυγείου, χερούλια θυρών, καθρέπτες, τσιμούχες από καουτσούκ κ.λπ.  

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της BU, περνούν από πολυεπίπεδους ελέγχους, έτσι ώστε να πληρούν τα γενικά διεθνή πρότυπα. Κάθε ανταλλακτικό είναι τοποθετημένο σε ανθεκτική και ασφαλή συσκευασία, η οποία, κατόπιν αιτήματος του πελάτη, μπορεί να φέρει το σήμα και το λογότυπό του.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της BU, ηλεκτρονικά.

Σε περίπτωση που επιθυμείται να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της BU, σας προτείνουμε να τα αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μιας και οι λόγοι για τους οποίους είναι προτιμότερο να συνεργαστείτε με εμάς, είναι πολλοί:

 1. Θα παραλάβετε τα προϊόντα σας το ταχύτερο δυνατό, γιατί εμείς εκτιμούμε το χρόνο σας.
 2. Σε εμάς, έχετε τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα. Διαθέτουμε ένα ευέλικτο σύστημα προσφορών και εκπτώσεων, για όλα τα προϊόντα που προσφέρονται στον κατάλογό μας.
 3. Μπορείτε να είστε βέβαιοι πως κάθε ένα ανταλλακτικό είναι αξιόπιστο. Είμαστε τόσο σίγουροι ότι πωλούμε μόνον υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ώστε σας παρέχουμε 2ετή εγγύηση σε όλα τα προϊόντα μας.
 4. Θα μπορέσετε να αποφύγετε τυχόν προβλήματα κατά την επιλογή των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, ακόμη κι αν διαθέτετε κάποιο σπάνιο αυτοκίνητο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, τα οποία είναι συμβατά με τα περισσότερα αυτοκίνητα, ενώ οι ειδικοί της τεχνικής μας υποστήριξης θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να τα βρείτε.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο