Ανταλλακτικά αυτοκινήτων BTA

Κατάλογος ανταλλακτικών από BTA

Η BTA είναι μια πολωνική μάρκα, η οποία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από ρουλεμάν, εξαρτήματα πλημνών τροχού και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τα οποία πωλούνται κατά κύριο λόγο στην Ιαπωνία, και η οποία ιδρύθηκε το 2012. Τα περισσότερα από τα ανταλλακτικά της, παράγονται από ομίλους κατασκευής γνήσιων τμημάτων, με αποτέλεσμα να διαθέτουν την ίδια ποιότητα με τα ΟΕΜ των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Ο αποκλειστικός διανομέας των ανταλλακτικών της BTA είναι η πολωνική εταιρεία, InterCars S.A.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της BTA

 1. Ρουλεμάν και σετ ρουλεμάν τροχού. Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και περνούν από πολλαπλών επιπέδων ελέγχους, που περιλαμβάνουν γεωμετρικούς ελέγχους, ελέγχους σκληρότητας, ελέγχους αντοχής και ελέγχους λειτουργικότητας. Πέραν των ρουλεμάν, τα σετ προλαμβάνουν τσιμούχες και άλλα απαραίτητα για την τοποθέτηση τμήματα.
 2. Εξαρτήματα πλημνών τροχού. Ο κατάλογος της BTA συμπεριλαμβάνει τόσο πλήμνες για αυτοκίνητα χωρίς σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS), όσο και ανταλλακτικά τα οποία διαθέτουν τον αντίστοιχο αισθητήρα. Κατασκευάζονται καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις και παρέχουν ομαλή και ασφαλή οδήγηση. Επίσης, τοποθετούνται εύκολα.
 3. Τροχαλίες και τεντωτήρες. Τα ρουλεμάν των τροχαλιών, κατασκευάζονται από κορυφαίους Ιάπωνες κατασκευαστές και διαθέτουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα πλαστικά τμήματα είναι ενισχυμένα με φάιμπεργκλας, διαθέτουν αντοχή και είναι ανθεκτικά στη φθορά. Όλα τα ανταλλακτικά είναι πανομοιότυπα με τα γνήσια τόσο σε μορφή, όσο και σε μέγεθος.
 4. Ρουλεμάν υποστήριξης άξονα κίνησης. Τα ρουλεμάν αυτά τοποθετούνται σε αυτοκίνητα μαρκών όπως η Land Rover, η BMW, η Opel, η Mercedes-Benz, η Ford και η Volkswagen, που διαθέτουν τετρακίνηση  ή πίσω κίνηση. Τοποθετούνται επίσης σε επαγγελματικά οχήματα των μαρκών  Iveco, Mercedes-Benz, RVI, MAN, Scania και DAF.
 5. Σταυροί U. Κατασκευάζονται από την εταιρεία με τη χρήση υψηλής ποιότητας μετάλλων, ανθεκτικών στους κραδασμούς, την υπερφόρτωση, την υγρασία και τις χημικές ουσίες για το ξεπάγωμα των δρόμων. Τα Ο-rings αποτρέπουν τις διαρροές λιπαντικού, προστατεύοντας τα ρουλεμάν από τη φθορά. Τα τμήματα αυτά παρουσιάζουν μεγάλο κύκλο ζωής.
 6. Βάσεις. Στα προϊόντα της BTA αυτής της κατηγορίας, περιλαμβάνονται παξιμάδια, βίδες, αποστάτες, χιτώνια και φούσκες, καθώς και άλλα τμήματα, τα οποία είναι αναγκαία για τη συντήρηση ή την επισκευή του σασί.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της BTA, ηλεκτρονικά

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε οικονομικές τιμές, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στην πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτων και είμαστε σε θέση να κατανοούμε τί χρειάζεται ο πελάτης μας, όπως:

 • Πλήρεις συλλογές που εμπεριέχουν προϊόντα κατασκευασμένα από κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως,
 • Εγγύηση ποιότητας σε κάθε ανταλλακτικό αυτοκινήτου,
 • Γρήγορη διαδικασία παραγγελίας και άμεση παράδοση,
 • Εξειδικευμένη υποστήριξη από ειδικούς, πάντα έτοιμους να απαντήσουν σε κάθε ερώτησή σας,
 • Προσφορές και εκπτώσεις.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο