Ανταλλακτικά αυτοκινήτων BOSS FILTERS

Κατάλογος ανταλλακτικών από BOSS FILTERS

Η BOSS FILTERS είναι μια μάρκα, η οποία εμπορεύεται διάφορα φίλτρα για επαγγελματικά οχήματα, η οποία ιδρύθηκε το 2013 και αποτελεί τμήμα της εταιρείας Inter Cars, ενός μεγάλου Ευρωπαϊκού παρόχου ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων της BOSS FILTERS, παράγονται στην Ευρώπη και ανήκουν στην οικονομική κατηγορία.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της BOSS FILTERS

Ο κατάλογος της BOSS FILTERS, περιλαμβάνει τους παρακάτω τύπους φίλτρων:

  1. Φίλτρα αέρα. Τα φίλτρα αυτά παρέχουν τον καθαρισμό του εισερχόμενου στον κινητήρα αέρα, από την σκόνη και τα ρυπογόνα στοιχεία. Όλα τα φίλτρα αυτού του τύπου, περνούν από έλεγχο πολλαπλών επιπέδων και συνάδουν με τα ευρωπαϊκά ποιοτικά πρότυπα.
  2. Φίλτρα λαδιού. Τα φίλτρα αυτά αποτρέπουν τις φθορές του κινητήρα, έχουν χαμηλή αντίσταση στη ροή του λαδιού και μεγάλο κύκλο ζωής.
  3. Φίλτρα καυσίμου. Συγκρατούν με αποτελεσματικότητα την υγρασία και τους ρύπους και εξασφαλίζουν τη βέλτιστη παροχή καυσίμου στον κινητήρα. Παράγονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, με αντοχή στα επιθετικά χημικά.
  4. Φίλτρα καμπίνας. Τα φίλτρα αυτά συγκρατούν τα σωματίδια σκόνης και βρωμιάς και καθαρίζουν τον αέρα από τους επιβλαβείς ρύπους. Η κατασκευή τους γίνεται αποκλειστικά με τεχνολογίες αιχμής, οι οποίες προσδίδουν στα φίλτρα αυτά, υψηλή ποιότητα και τη δυνατότητα υψηλού επιπέδου φιλτραρίσματος του αέρα της καμπίνας επιβατών.
  5. Φίλτρα αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Η κατασκευή τους πραγματοποιείται με τη χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών και καινοτομιών. Το βασικό τους προτέρημα είναι η υψηλή τους απόδοση, λόγω της οποίας, ο κύκλος ζωής των τμημάτων της μετάδοσης και τα χρονικά διαστήματα ανάμεσα στις προγραμματισμένες αλλαγές του υδραυλικού λαδιού, αυξάνονται σε τεράστιο βαθμό.
  6. Φίλτρα ψυκτικού μέσου. Τα φίλτρα αυτά, προλαμβάνουν τη δημιουργία ιζημάτων και βελτιώνουν την απόδοση του συστήματος ψύξης. Τόσο οι βάσεις, όσο και τα μεγέθη τους, συνάδουν πλήρως με αυτά των γνήσιων.

Αγοράστε ανταλλακτικά της BOSS FILTERS, ηλεκτρονικά.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Antallaktikaonline.gr διαθέτει μια πλήρη συλλογή από ανταλλακτικά της BOSS FILTERS. Αποκτώντας τα από εμάς, δεν εξασφαλίζετε μόνον την αγορά ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας, αλλά και τη δυνατότητα να κάνετε οικονομία χρόνου και χρημάτων. Με όλα μας τα ανταλλακτικά, προσφέρουμε διετή εγγύηση. Επίσης, στο κατάστημά μας, θα βρίσκετε πάντα προσφορές και εκπτώσεις. Οι ειδικοί μας εργάζονται γρήγορα και καλά, επιτρέποντάς σας να διαλέξετε το ανταλλακτικό που ταιριάζει με το βέλτιστο τρόπο στο αυτοκίνητό σας και να λάβετε την παραγγελία σας, στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο