Ανταλλακτικά αυτοκινήτων BEHR THERMOT-TRONIK

Κατάλογος ανταλλακτικών από BEHR THERMOT-TRONIK

Η Behr Thermot-tronik ανήκει στους κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών παγκοσμίως, με ειδίκευση στα κλιματιστικά αυτοκινήτου και τα συστήματα ψύξης του κινητήρα. Σήμερα, ένα στα τέσσερα καινούρια αυτοκίνητα στην Ευρώπη είναι εφοδιασμένο με σύστημα ψύξης της Behr Thermot-tronik. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά της Behr Thermot-tronik ηλεκτρονικά, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Antallaktikaonline.gr σε ευνοϊκές τιμές.

Η ιστορία Behr Thermot-tronik

Η ίδρυση της γερμανικής εταιρείας Behr Thermot-tronik, έγινε το 1955 από τον Manfred Behr. Αρχής γεννωμένης το 1963, σημείωσε επιτυχία στην παραγωγή γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων για εταιρείες-ομίλους, οι οποίες ηγούνται της αγοράς, όπως είναι η Opel, η Fiat, η Mercedes-Benz και η Ford. Το 1972, ξεκίνησε να παράγει τα προϊόντα της στο καινούριο της εργοστάσιο στο Kornwestheim, το οποίο συνεχίζει μέχρι σήμερα να διακρίνεται ως αυτό, με την υψηλότερη παραγωγική ικανότητα της εταιρείας. Το 1974, η εταιρία Behr Thermot-tronik ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή των θερμικών διακοπτών του δημοφιλέστατου μοντέλο της Volkswagen, του Golf MK1. Από το 2013, η επωνυμία Behr Thermot-tronik ανήκει στο γερμανικό όμιλο MAHLE, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους είκοσι μεγαλύτερους, διεθνώς, κατασκευαστές ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Ο τομέας στον οποίο ειδικεύεται η Behr Thermot-tronik είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή συστημάτων ελέγχου θερμοκρασίας και των εξαρτημάτων τους. Τα προϊόντα της Behr Thermot-tronik σχεδιάζονται στα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στης ίδιας της εταιρείας, και παράγονται σε 30 εργοστάσια, σε 16 χώρες στον κόσμο.  

Τα ανταλλακτικά της Behr Thermot-tronik καλύπτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και των οδηγών των αυτοκινήτων, παρέχοντας καλή αναλογία αξίας-χρημάτων. Υπό αυτήν την επωνυμία, κατασκευάζονται τόσο γνήσια όσο και ιμιτασιόν ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Behr Thermot-tronik

1. Συστήματα ψύξης κινητήρα. Τα τμήματα αυτά ψύχουν τον κινητήρα, ενώ αυτός λειτουργεί. Ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία τους υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Εξασφαλίζουν τη χωρίς προβλήματα λειτουργία του κινητήρα, υπό προκαθορισμένες απαιτήσεις θερμοκρασίας. Στα συστήματα αυτά, συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

 • Θερμοστάτες (εσωτερικοί, εισαγμένοι, ελεγχόμενοι, βαλβίδες χιτωνίων),
 • Θερμικοί διακόπτες,
 • Ψυγεία,
 • Μονάδες ψύξης,
 • Αισθητήρες θερμοκρασίας,
 • Εναλλάκτες θερμότητας,
 • Αντλίες ψυκτικού υγρού, κ.λπ.

2. Συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού. Η Behr Thermot-tronik κατασκευάζει ανταλλακτικά για διαφόρων τύπων οχήματα, από επιβατικά αυτοκίνητα μέχρι και μεγάλα επαγγελματικά φορτηγά. Οι μηχανικοί της εταιρείας, δουλεύουν επάνω στην αύξηση της αποδοτικότητας των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού, χρησιμοποιώντας καινοτόμους εναλλάκτες θερμότητας και ηλεκτρονικά στοιχεία. Ένας ακόμη στόχος του κατασκευαστή είναι και η μείωση του βάρους των τμημάτων αυτών. Τα κλιματιστικά της Behr Thermot-tronik, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να καθορίσετε την ιδανική θερμοκρασία μέσα στην καμπίνα των επιβατών, κάνοντας το ταξίδι, και για τον οδηγό και τους επιβάτες, πιο άνετο. Αφυγραίνουν, επίσης, τον αέρα, παρεμποδίζοντας το θόλωμα των τζαμιών. Στα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού, συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω στοιχεία:

 • Συμπιεστές,
 • Εξατμιστήρες,
 • Φίλτρα,
 • Ανεμιστήρες,
 • Σωλήνες, στοιχεία επικοινωνίας και άλλα.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο