Ανταλλακτικά αυτοκινήτων AUGER

Κατάλογος ανταλλακτικών από AUGER

Η Auger είναι μια γερμανική μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία αποτελεί τμήμα της εταιρίας Auger autotechnik GmbH και η οποία έχει εξειδίκευση στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών για επαγγελματικά οχήματα. Η εταιρία ηγείται αυτού του τομέα της Γερμανικής αγοράς.

Η ιστορία της Auger

Η ιστορία της μάρκας Auger ξεκίνησε το 2003, στο Hürth, στα περίχωρα της Κολωνίας, με την ίδρυση μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης, η οποία εμπορευόταν ανταλλακτικά αυτοκινήτων για ευρωπαϊκά επαγγελματικά οχήματα, λεωφορεία και ρυμουλκούμενα. Οι διευθύνοντες της εταιρίας, δημιούργησαν το 2005 μια μονάδα ερευνών, στην οποία άρχισαν να κατασκευάζουν τα δικά τους ανταλλακτικά, αλλά και να κάνουν ελέγχους στα ανταλλακτικά άλλων εταιριών. Τα προϊόντα τους απευθύνονταν, κατά κύριο λόγο, στην Ευρωπαϊκή δευτερογενή αγορά ανταλλακτικών.

Σήμερα, υπάρχουν αποθήκες της εταιρείας στη Γερμανία, τη Ρωσία και τη Ρουμανία, με συνολικό εμβαδόν 12.000 τ.μ. και 90 άτομα προσωπικό. Τα προϊόντα της πωλούνται σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως και αποτελούνται από περισσότερα από 30000 είδη. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Auger, από την ιστοσελίδα μας ηλεκτρονικά και άνετα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Auger
 1. Τμήματα του κινητήρα.
 2. Τμήματα του συστήματος πέδησης.
 3. Τμήματα της ανάρτησης.
 4. Τμήματα του αμαξώματος.
 5. Τμήματα πνευματικών συστημάτων.
 6. Συμπλέκτες.
 7. Φίλτρα.
 8. Τμήματα του συστήματος ψύξης του κινητήρα.
 9. Τμήματα του συστήματος διεύθυνσης.
 10. Τμήματα του συστήματος κίνησης.
 11. Σετ επισκευής.

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Auger περνούν από αυστηρούς ελέγχους, καθ‘ όλη τη διάρκεια της παραγωγής τους: από την επιλογή των υλικών, μέχρι και την συσκευασία τους. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής των προϊόντων της, η εταιρεία ακολουθεί το εξής μότο: «Το γνήσιο δεν είναι απαραίτητα το καλύτερο», με αποτέλεσμα τα ανταλλακτικά της να διαθέτουν υψηλή ποιότητα, να συνάδουν με τα γνήσια, να διαθέτουν τις βέλτιστες προδιαγραφές και να πωλούνται σε λογικές τιμές.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Κίνησης Ιμάντα / Αλυσίδας
Μετάδοσης Κίνησης
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο