Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ASMET

Κατάλογος ανταλλακτικών από ASMET

Η ASMET είναι μια εταιρία κατασκευής ιμιτασιόν ανταλλακτικών αυτοκινήτων από την Πολωνία, η οποία έχει εξειδίκευση στην κατασκευή τμημάτων του συστήματος της εξάτμισης. Τα ανταλλακτικά της, εξάγονται σε μια πληθώρα ευρωπαϊκών κρατών, όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Μεγάλη Βρετανία, η Ισλανδία, η Ρουμανία και η Τσεχική Δημοκρατία.

Η ιστορία της ASMET

Η ιστορία της μάρκας ξεκίνησε το 1989, όταν ο Czersk Andrzej Szarski δημιούργησε την εταιρία ASMET. Αρχικά, η εταιρία κατασκεύαζε τμήματα αμαξωμάτων και συστημάτων εξάτμισης για την αγορά της χώρας, αλλά με το ξεκίνημα της δεκαετίας του 1990, η ανάπτυξή της απέκτησε ταχείς ρυθμούς και η γκάμα των ανταλλακτικών της μεγάλωσε, συμπεριλαμβάνοντας και ανταλλακτικά για τα αυτοκίνητα της Δυτικής Ευρώπης. Το αποτέλεσμα ήταν τα προϊόντα της, να αρχίσουν να διατίθενται  σε μεγάλη κλίμακα τόσο στην Πολωνία, όσο και έξω από αυτή.

Σήμερα, τα εργοστάσια της εταιρείας βρίσκονται στο Czersk και το Ględowo. Πέραν των  δύο αυτών εργοστασίων, η εταιρεία έχει και το δικό της τμήμα έρευνας και ανάπτυξης και απασχολεί συνολικά πάνω από 200 άτομα. Τα ανταλλακτικά της ASMET έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους αρκετές φορές σε δημοφιλείς εκθέσεις αυτοκινήτων, με μία από τις πιο πρόσφατες να είναι η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, στην οποία παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματά τους, από τις  13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου του 2016.

Στον κατάλογο της ASMET, υπάρχουν περισσότερα από 1300 προϊόντα για πάνω από 30 δημοφιλείς στην Ευρώπη κατασκευαστές αυτοκινήτων. Η εταιρεία πουλάει τα ανταλλακτικά της, με τη βοήθεια ενός σωστά εξαπλωμένου δικτύου διανομής, προμηθεύοντας εξειδικευμένα καταστήματα και συνεργεία, αλλά και συνεργαζόμενη με επώνυμους εμπόρους. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ASMET, ηλεκτρονικά, μέσω των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ASMET

  1. Σωλήνες εξάτμισης. Κατασκευάζονται από την εταιρεία, από αλουμινοποιημένο και στις δύο πλευρές κασσίτερο και χάλυβα, προσφέροντας αντοχή στη διάβρωση και τις υψηλές θερμοκρασίες. Το πάχος της επικάλυψης αλουμινίου είναι 120 g / m². Κάποια από τα τμήματα των σωλήνων κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα.
  2. Καζανάκια εξατμίσεων. Στη δημιουργία τους χρησιμοποιείται ένα απορροφητικό στοιχείο, φτιαγμένο από συνθετικές ίνες, το οποίο παρουσιάζει υψηλή αντοχή, σωστή απορρόφηση των δονήσεων και του ήχου, και μη απορρόφηση υγρασίας. Το υλικό αυτό διαθέτει αντοχή στις θερμοκρασίες και μειώνει τις βλαβερές εκπομπές από τα καυσαέρια. Ο  κατάλογός της εταιρείας περιλαμβάνει τα παρακάτω καζανάκια:
    • Εμπρόσθιο,
    • Κεντρικό,
    • Τελικό.
  3. Βάσεις. Οι βάσεις προσφέρουν την εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση των διαφορετικών τμημάτων του συστήματος της εξάτμισης και εξασφαλίζουν την σωστή και με ασφάλεια σύνδεσή τους, εξαλείφοντας τα κενά στα σημεία σύνδεσης.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο