Ανταλλακτικά αυτοκινήτων AQUAPLUS

Κατάλογος ανταλλακτικών από AQUAPLUS

Η AQUAPLUS είναι η μάρκα που έχει αναλάβει τη διανομή των αντλιών νερού της ιταλικής εταιρείας Saleri. Τα προϊόντα που διανέμει κατατάσσονται στην υψηλή αγορά και είναι συμβατά με την πλειοψηφία των ευρωπαϊκών και ασιατικών αυτοκίνητων. Η μάρκα αποτελεί εταιρία ΟΕΜ για πολλούς δημοφιλείς κατασκευαστές αυτοκινήτων. Τα ιμιτασιόν ανταλλακτικά της, κατασκευάζονται από τα ίδια εργοστάσια, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο υψηλού επιπέδου ποιότητα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων από την AQUAPLUS

  1. Αντλίες νερού. Κατασκευάζονται αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας υλικά και με καινοτόμες τεχνολογίες. Στο σύνολό τους, τα ανταλλακτικά αυτά είναι ανθεκτικά τόσο στη διάβρωση, όσο και στις μηχανικές βλάβες. Οι τσιμούχες τους συμπιέζουν με ασφαλή τρόπο τόσο τα περιβλήματα, αλλά και τις συνδέσεις τους, σφραγίζοντας το λιπαντικό στο εσωτερικό τους. Ο κατάλογος της εταιρίας περιλαμβάνει τόσο μηχανικές, όσο και ηλεκτρικές αντλίες, και κάποιες από αυτές διαθέτουν ηλεκτρομαγνητικό συμπλέκτη, ο οποίος αποτρέπει την κυκλοφορία του λαδιού στο κύκλωμα, όταν πραγματοποιείται ψυχρή εκκίνηση του κινητήρα, ζεσταίνοντάς τον πιο γρήγορα. Η εταιρία πριν από την αποστολή οποιουδήποτε ανταλλακτικού, το περνά από αυστηρό έλεγχο, ελέγχοντάς το και αξιολογώντας την ικανότητα λειτουργίας του και την απόδοσή του, σε θερμοκρασίες από -40 ºC έως 180 ºC. Στον έλεγχο συμπεριλαμβάνονται, επίσης, οι τσιμούχες και η αντοχή των ανταλλακτικών στις επιθετικές χημικές ουσίες και τις δονήσεις.
  2. Σετ επισκευής αντλιών νερού. Σε κάθε σετ περιλαμβάνεται η αντλία νερού, ένας ή κάποιοι ιμάντες μετάδοσης κίνησης, ο εντατήρας, η αδρανής τροχαλία και τα εργαλεία που απαιτούνται για το μοντάρισμά τους. Όλα τα εξαρτήματα είναι συμβατά το ένα με τα άλλο και η παράλληλη αντικατάστασή τους, εξασφαλίζει την σε βάθος χρόνου σωστή λειτουργία της αντλίας νερού.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της AQUAPLUS, ηλεκτρονικά

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα antallaktikaonline.gr, διαθέτει μια πλήρη γκάμα από ανταλλακτικά αυτοκινήτων της AQUAPLUS. Σε εμάς, υπάρχουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων για την πλειοψηφία των μαρκών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των ρετρό. Δεν επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή μόνο τη γκάμα των προϊόντων μας, αλλά βελτιώνουμε σταθερά και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Έτσι, αγοράζοντας ανταλλακτικά από το antallaktikaonline.gr, εξασφαλίζετε και την παραλαβή τους στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που σας δημιουργηθούν οποιεσδήποτε απορίες, κατά την επιλογή των ανταλλακτικών, έχετε πάντα τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας.

Γνήσια, υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής ανταλλακτικών και ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τη AQUAPLUS AQUAPLUS γνήσια ανταλλακτικά κορυφαία σε πωλήσεις
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Σύστημα Ψύξης
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο