Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ALKAR

Κατάλογος ανταλλακτικών από ALKAR

Η Alkar είναι μια από τις κορυφαίες μάρκες ιμιτασιόν ανταλλακτικών της Ευρώπης. Τα ανταλλακτικά που κατασκευάζει η μάρκα αυτή, χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα και τις οικονομικές τιμές τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται πάντα σε υψηλή ζήτηση παγκοσμίως. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Alkar ηλεκτρονικά, χωρίς έξτρα χρεώσεις, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  Antallaktikaonline.gr.

Η ιστορία της Alkar

Η εταιρεία Alkar ιδρύθηκε το 1968, στην Ισπανία. Σήμερα, εξειδικεύεται στην κατασκευή εξωτερικών καθρεπτών και φωτιστικών σωμάτων για επιβατικά αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα. Το φάσμα των ανταλλακτικών της, διαθέτει πάνω από 15000 προϊόντα.  

Η Alkar διαθέτει αντιπροσωπείες σε 78 χώρες, σε τρεις ηπείρους. Τα εργοστάσια της εταιρείας, είναι συγκεντρωμένα στη Shanghai της Κίνας και την Oliveira De Azemeis της Πορτογαλίας. Το 2015, πέρασαν από τις γραμμές παραγωγής της Alkar περισσότερα από 1.5 εκατομμύρια ανταλλακτικά. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας, περνούν από σύνθετο, πολυεπίπεδο ποιοτικό έλεγχο.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Alkar

 1. Εξωτερικοί καθρέπτες.  Η μάρκα αυτή κατασκευάζει προϊόντα για αυτοκίνητα τόσο με το τιμόνι στα αριστερά, όσο και στα δεξιά. Τα προϊόντα της διαθέτουν διάφορα σχέδια και στο φάσμα τους, συμπεριλαμβάνονται:
  • Εσωτερικοί και εξωτερικοί καθρέπτες (ρυθμιζόμενοι μηχανικά ή ηλεκτρικά),
  • Εξαρτήματα καθρεπτών (περιβλήματα, βάσεις),
  • Σετ καθρεπτών (η μάρκα, προσφέρει προϊόντα για πάνω από 45 μοντέλα οχημάτων).
 2. Φωτισμός. Τα προϊόντα της κατηγορίας αυτής, χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία και μεγάλο κύκλο ζωής. Η κατηγορία αυτή, περικλείει τα παρακάτω είδη προϊόντων:
  • Προβολείς,
  • Φώτα ομίχλης,
  • Φλας,
  • Συμπληρωματικά στοιχεία φωτισμού,
  • Φακούς,
  • Διάφορους λαμπτήρες.
 3. Ανεμοθραύστες. Η εταιρεία Alkar είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ανεμοθραυστών της Climair για την ισπανική αγορά. Τα τμήματα αυτά, αποτρέπουν τη διείσδυση της βρωμιάς, του χιονιού και του νερού της βροχής, στο εσωτερικό της καμπίνας, μέσω των παραθύρων κατά την οδήγηση. Επίσης, βελτιστοποιούν τη ροή του αέρα και βελτιώνουν τον εξαερισμό και την αεροδυναμική του οχήματος.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο