Ανταλλακτικά αυτοκινήτων AKS DASIS

Κατάλογος ανταλλακτικών από AKS DASIS

Η AKS Dasis είναι μια γερμανική μάρκα, οποία παράγει τμήματα για συστήματα ψύξης κινητήρα και συστήματα κλιματισμού αυτοκινήτων. Η εταιρεία AKS Dasis Dommermuth GmbH & Co.KG, η ιδιοκτήτρια της μάρκας ιδρύθηκε το 1997, κατόπιν συγχώνευσης αρκετών επιχειρήσεων. Σήμερα, η AKS Dasis είναι ένας μεγάλος προμηθευτής γνήσιων ανταλλακτικών για ηγέτιδες αυτοκινητοβιομηχανίες. Η μάρκα αυτή, κατασκευάζει επίσης και ανταλλακτικά για επαγγελματικά οχήματα, γεωργικές μηχανές και βιομηχανικά μηχανήματα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της AKS Dasis

Το φάσμα προϊόντων της AKS Dasis για επιβατικά αυτοκίνητα, μπορεί να διαχωριστεί στις παρακάτω κατηγορίες:

 • βεντιλατέρ ψύξης κινητήρα,
 • ψυγεία κινητήρα,
 • συμπυκνωτές συστήματος κλιματισμού,
 • συμπλέκτες βεντιλατέρ ψυγείου,
 • ψυγεία λαδιού,
 • εναλλάκτες θερμότητας για συστήματα θέρμανσης της καμπίνας επιβατών,
 • ιντερκούλερ.  

Ο παραγωγός χρησιμοποιεί ανθεκτικές πρώτες ύλες και για το λόγο αυτό, τα ανταλλακτικά της AKS Dasis προσφέρουν βέλτιστη λειτουργία ψύξης και κλιματισμού και πληρούν τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής των ανταλλακτικών, οι μηχανικοί λαμβάνουν υπόψη συγκεκριμένο σχεδιασμό κάθε μοντέλου οχήματος, δίνοντας τη δυνατότητα η λειτουργική ζωή του κλιματισμού και των συστημάτων ψύξης, να είναι πιο αποτελεσματική.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της AKS Dasis, ηλεκτρονικά

Αν έχετε πάρει την απόφαση να αγοράσετε ανταλλακτικά της AKS Dasis από το ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr, τότε έχετε πάρει τη σωστή απόφαση. Τα πλεονεκτήματά μας είναι τα εξής:

 1. Συνεργαζόμαστε απευθείας με τους κατασκευαστές, χωρίς μεσάζοντες κι έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε οικονομικές τιμές.
 2. Ο λεπτομερώς σχεδιασμένος κατάλογός μας, στον οποίο έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε με ευκολία το αναγκαίο ανταλλακτικό, και η γρήγορη παράδοση, θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο.
 3. Σε εμάς, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ψυγεία, συμπυκνωτές, βεντιλατέρ και άλλα ανταλλακτικά για συστήματα ψύξης και κλιματισμού της AKS Dasis, καθώς και από άλλες φημισμένες μάρκες.
 4. Οι υπάλληλοι της τεχνικής υποστήριξης μας, είναι πάντα έτοιμοι να απαντήσουν στις απορίες σας κατά την επιλογή των ανταλλακτικών. Θα συνδράμουν, επίσης, για να αποφύγετε τυχόν λάθη και να επιλέξετε τα αναγκαία ανταλλακτικά, αν εσείς το χρειάζεστε, και θα σας ενημερώσουν για τα πάντα σχετικά με τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τους υπόλοιπους τρόπους εξοικονόμησης των χρημάτων σας.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Εσωτερικό / Άνεση
Σύστημα Διεύθυνσης
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο