Ανταλλακτικά αυτοκινήτων AIRTEX

Κατάλογος ανταλλακτικών από AIRTEX

Η Airtex είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες-κατασκευαστές αντλιών νερού και καυσίμου για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων παγκοσμίως, και ανήκει στον όμιλο UCI. Τα προϊόντα που κατασκευάζει χαίρουν μεγάλης δημοτικότητας παγκοσμίως, ενώ στους ευρωπαϊκούς καταλόγους της, υπάρχουν πάνω από 1000 τύποι αντλιών νερού και περισσότεροι από 700 τύποι αντλιών καυσίμου.

Η ιστορία της Airtex

Η ιστορία της μάρκας ξεκινά από το 1935, όταν στο Fairfield του Ιλινόις, ο Benjamin J. Frankel με τους συνεργάτες του, ίδρυσε μια εταιρεία η οποία κατασκεύαζε ανταλλακτικά για τα αυτοκίνητα της Chevrolet και της Ford. Η ανάπτυξη της εταιρίας ήταν ραγδαία και τον πρώτο της χρόνο, οι ιδιοκτήτες της δημιούργησαν τρία εργοστάσια και άρχισαν να κάνουν μαζική παραγωγή αντλιών νερού. Χάρη στην καλά οργανωμένη διοίκησή τους, απέφυγαν την πτώχευση στα χρόνια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και εξακολουθούν να κινούνται στο μονοπάτι της επιτυχίας, μέχρι και τις μέρες μας.

Αυτή τη στιγμή, η δομή της εταιρείας χωρίζεται σε τέσσερα διαφορετικά τμήματα: την Airtex Products, S.A. (Ισπανία), την SC Industries Inc. (Η.Π.Α.), την Airtex Products (Η.Π.Α.) και την TMM (Μεξικό). Εργοστάσια της εταιρίας υπάρχουν στις ΗΠΑ, το Μεξικό, τον Καναδά, την Κίνα, την Ισπανία και τη Μεγάλη Βρετανία. Σε ετήσια βάση, στις εγκαταστάσεις των εργοστασίων της, κατασκευάζονται αρκετά εκατομμύρια αντλίες νερού και καυσίμου. Τα ανταλλακτικά της Airtex, τοποθετούνται ως γνήσιος εξοπλισμός στα αυτοκίνητα κορυφαίων κατασκευαστών, όπως η Daimler AG, η Ford Motor Сompany, η General Motors, η Tata Motors κ.λπ. Τα προϊόντα της μάρκας, πωλούνται επίσης και στη δευτερογενή αγορά και ανήκουν στη μέση κατηγορία. Αν λοιπόν, αποφασίσετε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Airtex ηλεκτρονικά, θα αποκτήσετε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Airtex

 1. Αντλίες νερού. Τα προϊόντα αυτά, φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και περνούν από αυστηρές δοκιμές σε πολλά επίπεδα της κατασκευής τους. Διαθέτουν αντοχή στις υψηλές πιέσεις και τη διάβρωση και διασφαλίζουν την βέλτιστη ροή του ψυκτικού μέσου. Παρουσιάζουν, επίσης, υψηλή απόδοση.
 2. Αντλίες καυσίμου. Ο κατάλογος της Airtex διαθέτει τόσο ηλεκτρικές, όσο και μηχανικές αντλίες καυσίμων, οι οποίες πωλούνται μαζί με στοιχεία στερέωσης τους, τα O-ρινγκ, τα τερματικά, τα καλώδια και τους ραβδωτούς σωλήνες.
 3. Σετ ιμάντων χρονισμού. Τα προϊόντα που διατίθενται από την Airtex, ανήκουν σε πάνω από 190 διαφορετικούς τύπους. Τα σετ μπορεί να εσωκλείουν τα παρακάτω τμήματα:
  • Την αντλία νερού,
  • Τον τεντωτήρα του ιμάντα,
  • Τον ιμάντα χρονισμού,
  • Την αδρανή τροχαλία.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο