Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ABE

Κατάλογος ανταλλακτικών από ABE

Η ABE είναι μια δημοφιλής πολωνική μάρκα, η οποία με αυτή την επωνυμία κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά συστημάτων πέδησης. Τα προϊόντα της για φρένα αυτοκινήτων, διανέμονται από την πολωνική εταιρεία Inter Cars Α.Ε., η οποία είναι η μεγαλύτερη εταιρία διανομής ανταλλακτικών στην Ανατολική και την Κεντρική Ευρώπη. Τα ανταλλακτικά της ABE, πωλούνται στις αγορές της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας, της Ρωσίας, της Σλοβενίας, της Πολωνίας, της Τσεχικής Δημοκρατίας και σε διάφορες άλλες χώρες, και είναι συμβατά με τα περισσότερα ευρωπαϊκά, αμερικανικά και ασιατικά οχήματα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων από την ABE

 1. Δίσκοι φρένων. Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, με τη χρήση των πλέον καινοτόμων τεχνολογιών. Διαθέτουν αντοχή στη λείανση, και επιτρέπουν αποτελεσματικό φρενάρισμα, ακόμα και υπό υπερβολικά μεγάλες θερμοκρασίες, όπως αυτές που δημιουργούνται, για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείται κάποιο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης. Στο τελευταίο στάδιο της κατασκευής του, κάθε ανταλλακτικό υπόκειται στατική και δυναμική ζυγοστάθμιση. Ο κατάλογος της ΑΒΕ, διαθέτει πάνω από 1.100 διαφορετικούς δίσκους φρένων, οι οποίοι διαθέτουν στο σύνολό τους, δείκτες φθοράς.
 2. Ταμπούρα. Τα ταμπούρα της εταιρίας είναι ίδια σε μέγεθος, σχήμα και ποιότητα με τα γνήσια.
 3. Τακάκια / σιαγώνες φρένων. Η κατασκευή τους γίνεται με τη χρήση, υψηλής ποιότητας και φιλικών προς το περιβάλλον υλικών. Παρουσιάζουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά τριβής και προσφέρουν υψηλής απόδοσης φρενάρισμα, αποτρέποντας την πρόωρη φθορά των δίσκων. Η γκάμα των προϊόντων της ABE, διαθέτει κοντά στα 600 διαφορετικά τακάκια φρένων και περισσότερα από 300 είδη σιαγώνων φρένων.
 4. Εξαρτήματα υδραυλικού συστήματος πέδησης. Τα μεγαλύτερα προτερήματά τους, αποτελούν τα υψηλής ποιότητας υλικά από τα οποία κατασκευάζονται, ο αυστηρός έλεγχος στον οποίο υπόκεινται σε όλη τη διάρκεια της κατασκευής τους και η υψηλή αντοχή των στοιχείων στεγανοποίησής τους. Η κατηγορία αυτή διαθέτει:
  • 500 είδη κυλινδρακίων ταμπούρου,
  • 350 είδη αντλιών φρένων,
  • 100 τύπους αντλιών συμπλέκτη,
  • 100 διαφορετικές κεντρικές αντλίες συμπλέκτη,
  • 1300 είδη μαρκουτσιών φρένων και σωληνακίων συμπλέκτη.

Αγοράστε ανταλλακτικά  αυτοκινήτων της АВЕ, ηλεκτρονικά

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της АВЕ, συνδυάζουν τέλεια αναλογία αξίας προς χρήματα. Έχετε τη δυνατότητα να εξακριβώσετε και μόνοι σας, την αξιοπιστία των ανταλλακτικών της АВЕ, αν γίνετε πελάτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Antallaktikaonline.gr. Δουλεύουμε μόνο με αξιόπιστους παραγωγούς, οπότε αποδεικνύουμε την ποιότητα των προϊόντων τους, δίνοντάς σας εγγύηση δύο ετών. Οι έμπειροι ειδικοί της υποστήριξη πελατών μας, θα σας παράσχουν βοήθεια κατά την επιλογή των απαραίτητων ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας, αποτρέποντας τυχόν λάθη όσον αφορά στο μοντέλο και τις συνθήκες χρήσης του.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο