Αυτοκίνητο Τροχαλια Δυναμου του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Τροχαλια Δυναμου - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Τροχαλια Δυναμου σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Τροχαλια Δυναμου ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Τροχαλια Δυναμου
 • Αυτοκίνητο Τροχαλια Δυναμου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Τροχαλια Δυναμου αγορά με την PayPal
 • Αυτο Τροχαλια Δυναμου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Τροχαλια Δυναμου αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Τροχαλια Δυναμου – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Τροχαλια Δυναμου

Ο συμπλέκτης εναλλάκτη έχει σχεδιαστεί για τη ρύθμιση των μεταβολών της περιστροφικής ροπής, που μεταδίδονται από το στροφαλοφόρο στον άξονα εναλλάκτη. Τις στιγμές που ο κινητήριος άξονας επιβραδύνει, τα χιτώνια του συμπλέκτη εναλλάκτη αποσυμπλέκονται, επιτρέποντας έτσι στο δευτερεύοντα άξονα να περιστρέφεται ανεξάρτητα. Καθώς επιταχύνει ο στροφαλοφόρος άξονας, επιτυγχάνεται σύμπλεξη και ο συμπλέκτης μεταδίδει την περιστροφική ροπή στον άξονα του εναλλάκτη. Έτσι, αποφεύγεται η εμπλοκή και το πατινάρισμα του ιμάντα, παρατείνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη λειτουργική διάρκεια ζωής του.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του συμπλέκτη εναλλάκτη

 1. Η λειτουργική διάρκεια ζωής του ελεύθερου τροχού είναι συνήθως τα 100.000 χιλιόμετρα περίπου. Συνιστάται να αντικαθιστάτε το εξάρτημα αυτό μόλις φτάσει τα προαναφερθέντα χιλιόμετρα λειτουργίας.
 2. Σε περίπτωση που εμφανιστούν σημάδια βλάβης, μην προσπαθήσετε να επισκευάσετε το εξάρτημα αυτό. Το συγκεκριμένο ανταλλακτικό δεν αποσυναρμολογείται, οπότε θα πρέπει να αντικαθίσταται.
 3. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης ή αντικατάστασης του εξαρτήματος, να ελέγχετε εάν είναι στη θέση του το προστατευτικό κάλυμμα. Είναι υποχρεωτικό το συγκεκριμένο εξάρτημα να λειτουργεί συνεχώς και σωστά.
 4. Κατά την αντικατάσταση του συμπλέκτη εναλλάκτη, να βεβαιώνεστε ότι είναι συμβατός με το αυτοκίνητό σας. Επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε μόνο εκείνο το είδος συμπλέκτη, που εγκατέστησε αρχικά ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου.

Βλάβες του συμπλέκτη εναλλάκτη, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Μπλοκάρισμα. Συνήθως, συμβαίνει λόγω απουσίας προστατευτικού καλύμματος πάνω στο συμπλέκτη εναλλάκτη. Σε αυτήν την περίπτωση, θα εισέλθει στο εσωτερικό του βρωμιά και υγρασία, επισπεύδοντας έτσι τη φθορά του. Τα σημάδια βλάβης θα είναι τα εξής: αύξηση της δόνησης του ιμάντα, εμφάνιση ξένων θορύβων, ήχων κλικ και ήχων σφυρίγματος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.
 2. Ελεύθερη κίνηση και στις δύο πλευρές. Πρόκειται για μία αντίστροφη κατάσταση, όταν η σύμπλεξη των εσωτερικών και των εξωτερικών χιτωνίων καθίσταται αδύνατη λόγω φθοράς των κυλίνδρων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παύση της λειτουργίας του εναλλάκτη.  

Μπορείτε πάντα να αγοράζετε συμπλέκτες εναλλάκτη για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Η μακροχρόνια εγγύηση ποιότητας όλων των ανταλλακτικών αυτοκινήτων που διατίθενται μέσω του καταστήματός μας αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση της ποιότητας των προϊόντων μας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο