Αυτοκίνητο Ελαστικός Σωλήνας Αέρα Υπερπλήρωσης του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Ελαστικός Σωλήνας Αέρα Υπερπλήρωσης - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Ελαστικός Σωλήνας Αέρα Υπερπλήρωσης σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Ελαστικός Σωλήνας Αέρα Υπερπλήρωσης ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Ελαστικός Σωλήνας Αέρα Υπερπλήρωσης
 • Αυτοκίνητο Ελαστικός Σωλήνας Αέρα Υπερπλήρωσης αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Ελαστικός Σωλήνας Αέρα Υπερπλήρωσης αγορά με την PayPal
 • Αυτο Ελαστικός Σωλήνας Αέρα Υπερπλήρωσης αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Ελαστικός Σωλήνας Αέρα Υπερπλήρωσης αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Ελαστικός Σωλήνας Αέρα Υπερπλήρωσης – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Ελαστικός Σωλήνας Αέρα Υπερπλήρωσης

Το σύστημα εισαγωγής αέρα εξυπηρετεί την δημιουργία του μείγματος αέρα-καυσίμου στον κινητήρα του αυτοκινήτου. Εξασφαλίζει την εισαγωγή της απαραίτητης ποσότητας αέρα μέσα στον κινητήρα.

3 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του συστήματος εισαγωγής αέρα

 1. Δεδομένου ότι το σύστημα εισαγωγής αέρα αποτελείται από έναν μεγάλο αριθμό στοιχείων, δεν είναι δυνατό να καθοριστεί η διάρκεια ζωής του. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να ελέγχετε τη φθορά του κάθε εξαρτήματος ξεχωριστά, διενεργώντας διαγνωστικούς ελέγχους σε εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτων. Η συχνότητα των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του αυτοκινήτου αναγράφεται συνήθως στο βιβλίο τεχνικών προδιαγραφών του.
 2. Να αντικαθιστάτε τακτικά το φίλτρο αέρα, με σκοπό τη μείωση της ποσότητας σκόνης που εισέρχεται μέσα στον αγωγό παροχής αέρα και στα υπόλοιπα στοιχεία του συστήματος.
 3. Να καθαρίζετε τακτικά το σύστημα αυτό σε εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτων.

Βλάβες του συστήματος εισαγωγής αέρα, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Αποσυμπίεση. Σε περίπτωση σκισίματος ή εμφάνισης ρωγμών σε ένα από τα στοιχεία του συστήματος – για παράδειγμα, στον εύκαμπτο σωλήνα παροχής αέρα – η αιτία πρόκλησής τους μπορεί να είναι το κάψιμο ή η μείωση του πάχους των στεγανοποιητικών στοιχείων. Η συγκεκριμένη βλάβη επιφέρει την αραίωση του μείγματος αέρα-καυσίμου, την ασταθή λειτουργία του κινητήρα στο ρελαντί, την αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου.
 2. Εναπόθεση σκόνης στα στοιχεία του συστήματος. Η χρήση φθαρμένων φίλτρων αέρα επισπεύδει αυτή τη διαδικασία. Σε περίπτωση εναπόθεσης κρίσιμης ποσότητας σκόνης στο σύστημα είναι πιθανό να προκληθεί εσφαλμένη λειτουργία διαφόρων αισθητήρων (ροόμετρο αέρα, αισθητήρας πίεσης, αισθητήρας θέσεως βαλβίδας EGR, κλπ.) και του κλείστρου της πεταλούδας. Η συγκεκριμένη βλάβη μπορεί να γίνει αντιληπτή από τη δυσκολία εκκίνησης του κινητήρα, την αργή επιτάχυνση ή από αστοχίες στη λειτουργία του κινητήρα κατά την επιτάχυνση, καθώς και από την αυξημένη κατανάλωση καυσίμου.

Μπορείτε να αγοράζετε συστήματα εισαγωγής αέρα για το όχημά σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας θα χαρούν να σας συμβουλέψουν και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το επιθυμητό ανταλλακτικό αυτοκινήτων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο