Αυτοκίνητο Έδραση Σώμα Άξονα του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Έδραση Σώμα Άξονα - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Έδραση Σώμα Άξονα σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Έδραση Σώμα Άξονα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Έδραση Σώμα Άξονα
 • Αυτοκίνητο Έδραση Σώμα Άξονα αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Έδραση Σώμα Άξονα αγορά με την PayPal
 • Αυτο Έδραση Σώμα Άξονα αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Έδραση Σώμα Άξονα αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Έδραση Σώμα Άξονα – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Έδραση Σώμα Άξονα

Οι δακτύλιοι της δοκού άξονα είναι ελαστικό-μεταλλικές αρθρώσεις, ρόλος των οποίων είναι η σύνδεση των στοιχείων ανάρτησης και η απόσβεση των κραδασμών, που εμφανίζονται μεταξύ των στοιχείων κατά την κίνηση του αυτοκινήτου.

3 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία των δακτυλίων της δοκού άξονα

 1. Να ελέγχετε την κατάσταση των ελαστικό-μεταλλικών αρθρώσεων μετά από 50.000 χιλιόμετρα λειτουργίας. Εάν είναι απαραίτητο προχωρήστε σε αντικατάστασή τους.
 2. Οι δακτύλιοι της δοκού άξονα θα πρέπει να αντικαθίστανται μετά από 100.000 χιλιόμετρα λειτουργίας, ακόμα και αν δεν υπάρχουν ορατές ζημιές κατά τον οπτικό έλεγχο του αυτοκινήτου.
 3. Να λιπαίνετε τους δακτυλίους κατά καιρούς με ειδικά προϊόντα, εάν αυτή η δυνατότητα συνιστάται από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου. Κατά την επιλογή του λιπαντικού, να βεβαιώνεστε ότι λαμβάνετε υπόψη τα εξής: δε θα πρέπει να περιέχει κανένα συστατικό που να καταστρέφει το καουτσούκ ή την πολυουρεθάνη.

Βλάβες των δακτυλίων της δοκού άξονα, οι αιτίες τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Φθορά του ελαστικού ενθέματος. Η πρόωρη καταστροφή του ελαστικού στοιχείου προκαλείται συνήθως από τις μεταβολές θερμοκρασίας, την επίδραση δραστικών χημικών, και τη λειτουργία του οχήματος σε καταστάσεις υπερβολικού φορτίου. Συνήθως, οι ασυνήθιστοι ήχοι από την περιοχή της ανάρτησης, η απόκλιση του αυτοκινήτου από την ευθεία κίνηση, η μείωση της οδηγικής άνεσης, υποδεικνύουν την λήξη της λειτουργικής διάρκειας ζωής του ελαστικού δακτυλίου. Η πλάγια κίνηση της δοκού άξονα μπορεί να παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια του οπτικού ελέγχου.
 2. Διάβρωση. Είναι αποτέλεσμα της έκθεσης στην υγρασία. Γίνεται εύκολα αντιληπτή κατά τον οπτικό έλεγχο.
 3. Αποκόλληση. Η λάθος κατανομή των φορτίων του οχήματος, η συχνή οδήγηση σε χαμηλής ποιότητας οδοστρώματα, οι βλάβες άλλων στοιχείων της ανάρτησης, μειώνουν την αποτελεσματικότητα της μεταλλικής και ελαστικής σύνδεσης και οδηγούν στην εμφάνιση λασκαρίσματος. Αυτή η βλάβη γίνεται αντιληπτή από δυνατούς ήχους τσιρίγματος, απώλεια ελέγχου, μη ευθυγράμμιση των τροχών και τριβή με το αμάξωμα του αυτοκινήτου.

Μπορείτε να αγοράσετε δακτυλίους για δοκούς άξονα, σε προσιτές τιμές, από το κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Εδώ θα βρείτε οποιοδήποτε ανταλλακτικό αυτοκινήτου, για οποιοδήποτε αυτοκίνητο.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο