Αυτοκίνητο Συνεμπλοκ Ψαλιδιου του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Συνεμπλοκ Ψαλιδιου - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Συνεμπλοκ Ψαλιδιου σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Συνεμπλοκ Ψαλιδιου ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Συνεμπλοκ Ψαλιδιου
 • Αυτοκίνητο Συνεμπλοκ Ψαλιδιου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Συνεμπλοκ Ψαλιδιου αγορά με την PayPal
 • Αυτο Συνεμπλοκ Ψαλιδιου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Συνεμπλοκ Ψαλιδιου αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Συνεμπλοκ Ψαλιδιου – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Συνεμπλοκ Ψαλιδιου

Οι δακτύλιοι του βραχίονα ελέγχου είναι ελαστικό-μεταλλικοί σύνδεσμοι που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση των στοιχείων των οργάνων κύλισης και για την απορρόφηση των κραδασμών που προκύπτουν κατά την κίνηση του αυτοκινήτου.

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία των δακτυλίων των βραχιόνων ελέγχου

 1. Εντάξτε στη ρουτίνα ελέγχου του αυτοκινήτου την οπτική επιθεώρηση αυτών των εξαρτημάτων ανά 50.000 χιλιόμετρα, και να τα αντικαθιστάται κάθε 100.000 χιλιόμετρα· με την προϋπόθεση βέβαια ότι αυτή η ανάγκη δεν έχει προκύψει νωρίτερα.
 2. Μην αφήνετε το αυτοκίνητό σας σε ένα χώρο στάθμευσης έχοντας αφήσει τους τροχούς του στραμμένους πλήρως προς τη μία πλευρά.
 3. Να καθαρίζετε τακτικά τους δακτυλίους από τη βρωμιά.
 4. Για τη λίπανση των αρθρώσεων, να χρησιμοποιείτε μόνο εκείνα τα προϊόντα τα οποία δεν προκαλούν καμία καταστροφική επίδραση στα ελαστικά στοιχεία.

Βλάβες των δακτυλίων του βραχίονα ελέγχου, οι αιτίες τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Φθορά, σκλήρυνση ή καταστροφή του ελαστικού ένθετου. Υπό την επίδραση της υγρασίας, της βρωμιάς και των παραγόντων απόψυξης, και λόγω της απουσίας ή έλλειψης λιπαντικού, το καουτσούκ ή η πολυουρεθάνη χάνουν τις λειτουργικές τους ιδιότητες, στεγνώνουν και σπάνε. Συχνά, η κατάσταση αυτή έχει αρνητική επίδραση στη σταθερότητα του αυτοκινήτου και την οδηγική άνεση, και εκδηλώνεται με την ύπαρξη ήχων τριξίματος.
 2. Λασκάρισμα. Συνήθως, η βλάβη αυτή εμφανίζεται ως συνέπεια της οδήγησης σε οδοστρώματα κακής ποιότητας ή υπερβολικά έντονης οδηγικής συμπεριφοράς. Επίσης, μπορεί να προκληθεί λόγω χαμηλής ποιότητας του εξαρτήματος. Η ύπαρξη ήχων χτυπημάτων στην ανάρτηση κατά την οδήγηση και η ανόμοια φθορά των ελαστικών, υποδηλώνουν επίσης ότι έχει δημιουργηθεί κενό στο δακτύλιο του βραχίονα ελέγχου της ανεξάρτητης ανάρτησης.
 3. Παραμόρφωση. Κατά κανόνα, αποτελεί αποτέλεσμα πρόσκρουσης ή με επαγγελματικών ενεργειών κατά τη διάρκεια της εγκατάστασής τους. Τα σημάδια αυτής της βλάβης είναι ίδια με εκείνα των προηγούμενων βλαβών.

Σας προσφέρουμε να αγοράσετε δακτυλίους για βραχίονες ελέγχου για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr: εδώ έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε κάποιας έκπτωσης για το ανταλλακτικό αυτοκινήτου που χρειάζεστε.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο