BOSCH Δισκοι Φρενων ηλεκτρονικό κατάστημα

Δισκοι Φρενων από BOSCH - γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτωνBOSCH Δισκοι Φρενων του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
 • Οι πιο ελκυστικές τιμές
  H εταιρεία μας Antallaktikaonline.gr, σας προσφέρει ποιότητα στα γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε ελκυστικές τιμές
 • Εξοικονόμηση κόστους παράδοσης
  Εξοικονόμηση κόστους παράδοσης Αν η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 140 € τότε η αποστολή και η παράδοση των προϊόντων είναι δωρεάν.
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες από 1 εκατομμύριο ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη αποστολή

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για BOSCH Δισκοι Φρενων
 • BOSCH Δισκοι Φρενων με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • BOSCH Δισκοι Φρενων με την PayPal
 • BOSCH Δισκοι Φρενων με την πιστωτική σας κάρτα VISA
 • Αγορά εξαρτημάτων αυτοκινήτων - με την πιστωτική σας κάρτα Discover
 • BOSCH Δισκοι Φρενων - πληρώμή με έμβασμα
Σχόλια και εμπειρίες
Αξιολόγηση κατασκευαστή
8.95/10

(κριτικές-3886)

8.95 /10

κριτικές - 3886

10 (1262)
9 (1123)
8 (1151)
7 (266)
6 (48)
5 (27)
4 (3)
3 (6)
2 (0)
1 (1)
Αξιολόγηση παραμέτρων +13180 Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα 777-
Κόστος προϊόντος +3558 99-
Ποιότητα προϊόντος +3146 131-
Συσκευασία προϊόντος +1751 141-
Κατασκευαστής +2099 234-
Εγγύηση +2626 172-
Σχόλια πελατών
9/10
BOSCH - Ανταλλακτικά αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας

BOSCH Δισκόπλακα μπροστινός άξονας, Ø: 285mm, αεριζόμενο, λαδωμένο

πολύ καλή λειτουργία φρένων χωρίς σφυρίγματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΓΙΑ BOSCH Δισκοι Φρενων

Βρείτε Δισκοι Φρενων κατασκευαστές:

Μάθετε περισσότερα για τα δισκόφρενα Bosch

Η ιστορία αυτής της εταιρείας ξεκινά το 1886, και από την αρχή της, δραστηριοποιούταν σε μεγάλο εύρος αντικειμένων: από την εγκατάσταση τηλεφωνικών συστημάτων έως την ανάπτυξη συσκευών ανάφλεξης. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει εργοστάσια σε 18 χώρες και επίσης προσφέρει πολλά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων βεβαίως και των δισκόφρενων Bosch. Τα ανταλλακτικά αυτά ανήκουν στη μεσαία και στην ανώτερη μεσαία τιμολογιακή κατηγορία. Κατασκευάζονται στην Κίνα, όπου υπόκεινται σε αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους ποιότητας.

Τύποι

 • Συμπαγή (μη αεριζόμενα). Δε διαθέτουν οπές ώστε να διαχέεται η θερμότητα. Έτσι, τα προϊόντα αυτά διακρίνονται για την υψηλή τους αντίσταση στη φθορά.
 • Αεριζόμενα. Μεταξύ των ωφέλιμων επιφανειών αυτών των εξαρτημάτων υπάρχουν οπές. Χάρις στο ρεύμα αέρα που περνά από αυτές τις οπές, επιτυγχάνεται η μείωση της θερμοκρασίας αυτών των εξαρτημάτων. Έτσι, βελτιώνεται η αποτελεσματικότητα πέδησης. Συνιστάται να αγοράζετε αυτού του είδους τα δισκόφρενα σε περιπτώσεις που πρέπει να οδηγείτε συχνά σε αστικό περιβάλλον, όπου θα χρησιμοποιείτε συχνά τα φρένα.

Η κατασκευάστρια εταιρεία προσφέρει προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί από υλικά υψηλής ποιότητας άνθρακα. Αυτού του είδους η σύνθεση προάγει τη βέλτιστη κατανομή της θερμότητας και μειώνει την πιθανότητα παραμόρφωσης του ανταλλακτικού. Επίσης, διατίθενται εξαρτήματα με ενσωματωμένα ρουλεμάν και δακτύλιο αισθητήρα ABS.

3 αλήθειες σχετικά με τα δισκόφρενα Bosch

 1. Στην παραγωγή αυτών των ανταλλακτικών αυτοκινήτων χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας επίστρωση, που παρέχει αποτελεσματική προστασία από τη διάβρωση.
 2. Η σχολαστική επεξεργασία της επιφάνειας αυτών των εξαρτημάτων συμβάλει στη μείωση της παραγωγής θορύβου από τη μονάδα πέδησης.
 3. Η κατασκευάστρια εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία στον έλεγχο ποιότητας των δίσκων. Συγκεκριμένα, ο κάθε ένας από αυτούς αποκτά έναν προσωπικό αριθμό, ο οποίος περιλαμβάνει κωδικοποιημένες πληροφορίες σχετικά με το υλικό κατασκευής και τον προμηθευτή.

Antallaktikaonline.gr — ο διαδικτυακός σας βοηθός στον κόσμο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Εάν θέλετε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά σε οικονομικές τιμές, τότε το διαδικτυακό μας κατάστημα είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Στον κατάλογο του καταστήματος Antallaktikaonline.gr μπορείτε να βρείτε συμβατά εξαρτήματα σχεδόν για κάθε αυτοκίνητο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για να καταχωρίσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία, μοιραστείτε τις απορίες σας με τους εξειδικευμένους υπαλλήλους του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο