Αυτοκίνητο Διακόπτης Υψ Πίεσης Συστ Κλιματ του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Διακόπτης Υψ Πίεσης Συστ Κλιματ - δημοφιλείς κατασκευαστές
Βρείτε ενημερωμένες προσφορές για άλλα ανταλλακτικά για Κλιματισμός
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Διακόπτης Υψ Πίεσης Συστ Κλιματ σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Διακόπτης Υψ Πίεσης Συστ Κλιματ ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Διακόπτης Υψ Πίεσης Συστ Κλιματ
 • Αυτοκίνητο Διακόπτης Υψ Πίεσης Συστ Κλιματ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Διακόπτης Υψ Πίεσης Συστ Κλιματ αγορά με την PayPal
 • Αυτο Διακόπτης Υψ Πίεσης Συστ Κλιματ αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Διακόπτης Υψ Πίεσης Συστ Κλιματ αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Διακόπτης Υψ Πίεσης Συστ Κλιματ – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Διακόπτης Υψ Πίεσης Συστ Κλιματ

Ο αισθητήρας πίεσης ψυκτικού υγρού καταγράφει τα δεδομένα της πίεσης του ψυκτικού υγρού μέσα στο σύστημα και, σε περίπτωση που σημειωθούν κρίσιμες τιμές, απενεργοποιεί το συμπιεστή του συστήματος κλιματισμού.  

2 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του αισθητήρα πίεσης ψυκτικού υγρού

 1. Οι κατασκευάστριες εταιρείες δεν δίνουν μία προκαθορισμένη διάρκεια λειτουργικής ζωής για το εξάρτημα αυτό. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να γίνουν διαγνωστικοί έλεγχοι σε κάποιο συνεργείο αυτοκινήτων, σε περίπτωση που παρατηρηθούν μεταβολές στη λειτουργία του συστήματος κλιματισμού. Η λειτουργία του συστήματος κλιματισμού, ενώ ο αισθητήρας πίεσης δε λειτουργεί σωστά, οδηγεί σε παρουσία βλαβών σε ολόκληρο το σύστημα.
 2. Κατά την εγκατάσταση ενός νέου αισθητήρα, αντικαταστήστε το στοιχείο στεγανοποίησης και εφαρμόστε σε αυτό λάδι για μονάδες κλιματισμού.

Βλάβες του αισθητήρα πίεσης ψυκτικού υγρού, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Οξείδωση επαφών. Τις περισσότερες φορές, η αιτία αυτής της βλάβης είναι η επαφή του αισθητήρα πίεσης ψυκτικού υγρού με νερό. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πιθανό να παρατηρείται ασταθής λειτουργία του συστήματος κλιματισμού. Είναι επίσης πιθανό να παρατηρηθεί τυχαία ενεργοποίηση και απενεργοποίησή του.
 2. Βλάβη της βαλβίδας ή του στεγανοποιητικού δακτυλίου του αισθητήρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η βλάβη αυτή συμβαίνει λόγω φυσικής φθοράς του στεγανοποιητικού υλικού. Η λειτουργική διάρκεια ζωής αυτών των στοιχείων μειώνεται από την ύπαρξη υπερβολικής πίεσης στο σύστημα. Σε αυτήν την περίπτωση παρατηρείται διαρροή ψυκτικού υγρού, επιδείνωση της απόδοσης ψύξης, αυξημένος θόρυβος κατά τη λειτουργία του συμπιεστή.
 3. Σπάσιμο καλωδίων. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάποιας μηχανικής πρόσκρουσης. Το χειμώνα, όταν το μονωτικό υλικό σκληραίνει, ο κίνδυνος σπασίματος των καλωδίων είναι ιδιαίτερα υψηλός. Εάν τα καλώδια είναι κατεστραμμένα το σύστημα κλιματισμού δε θα είναι σε θέση να λειτουργήσει.

Μπορείτε να αγοράσετε αισθητήρες πίεσης ψυκτικού υγρού για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Εδώ έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά αυτοκινήτων, στις πιο προσιτές τιμές.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο