Αυτοκίνητο Διακοπτησ Φωτων του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Διακοπτησ Φωτων - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Διακοπτησ Φωτων σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Διακοπτησ Φωτων ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Διακοπτησ Φωτων
 • Αυτοκίνητο Διακοπτησ Φωτων αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Διακοπτησ Φωτων αγορά με την PayPal
 • Αυτο Διακοπτησ Φωτων αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Διακοπτησ Φωτων αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Διακοπτησ Φωτων – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Διακοπτησ Φωτων

Ο διακόπτης προβολέων είναι απαραίτητος ώστε να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται τα φώτα μεγάλης και μικρής σκάλας, τα φώτα στάθμευσης και τα φώτα ομίχλης (ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου). Τοποθετείται πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

3 οδηγίες σχετικά με τη χρήση του διακόπτη προβολέων

 1. Η ακριβής διάρκεια λειτουργικής του ζωής δεν καθορίζεται από τους κατασκευαστές. Να αντικαθιστάτε το εξάρτημα αυτό σε περίπτωση που είναι χαλασμένο.
 2. Για τους προβολείς, να μην χρησιμοποιείτε λαμπτήρες με ισχύ μεγαλύτερη από εκείνη που συνιστά ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου.
 3. Περιστρέψτε το κουμπί του διακόπτη προβολέων απαλά, χωρίς απότομες κινήσεις. Να μην εφαρμόζετε υπερβολική δύναμη σε αυτό το εξάρτημα.

Οι βλάβες του διακόπτη προβολέων, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Υπερθέρμανση. Συνήθως προκαλείται λόγω της υπερβολικής τάσης των καλωδίων, όπως συμβαίνει για παράδειγμα όταν χρησιμοποιούνται λαμπτήρες με υψηλότερη ισχύ από την ενδεδειγμένη. Σε περίπτωση που η υπερθέρμανση φτάσει σε κριτικά επίπεδα, ο διακόπτης των προβολέων θα σταματήσει να λειτουργεί. Επίσης, θα εμφανιστεί στην καμπίνα μία μυρωδιά καμένου πλαστικού.
 2. Βραχυκύκλωμα στην ηλεκτρική αλυσίδα. Πρόκειται για αποτέλεσμα της χαλάρωσης των επαφών. Η συγκεκριμένη βλάβη δε θα επιτρέψει στον οδηγό να ενεργοποιήσει τους προβολείς του αυτοκινήτου του.
 3. Παραμόρφωση των πλαστικών στοιχείων. Συνήθως, προκαλείται λόγω φυσικής φθοράς του υλικού. Η παραμόρφωση των πλαστικών μερών είναι πιθανό να οδηγήσει σε αδυναμία ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης των προβολέων.

Μπορείτε να αγοράσετε γρήγορα διακόπτες προβολέων για οποιοδήποτε μοντέλο αυτοκινήτου από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Η παραγγελία των απαραίτητων ανταλλακτικών αυτοκινήτων θα τεθεί σε επεξεργασία μέσω της ιστοσελίδας μας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο