Αυτοκίνητο Διακοπτεσ Παραθυρων (Διακοπτεσ Ηλεκτρικων Παραθυρων Αυτοκινητων) του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Διακοπτεσ Παραθυρων (Διακοπτεσ Ηλεκτρικων Παραθυρων Αυτοκινητων) - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Διακοπτεσ Παραθυρων (Διακοπτεσ Ηλεκτρικων Παραθυρων Αυτοκινητων) σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Διακοπτεσ Παραθυρων (Διακοπτεσ Ηλεκτρικων Παραθυρων Αυτοκινητων) ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Διακοπτεσ Παραθυρων (Διακοπτεσ Ηλεκτρικων Παραθυρων Αυτοκινητων)
 • Αυτοκίνητο Διακοπτεσ Παραθυρων (Διακοπτεσ Ηλεκτρικων Παραθυρων Αυτοκινητων) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Διακοπτεσ Παραθυρων (Διακοπτεσ Ηλεκτρικων Παραθυρων Αυτοκινητων) αγορά με την PayPal
 • Αυτο Διακοπτεσ Παραθυρων (Διακοπτεσ Ηλεκτρικων Παραθυρων Αυτοκινητων) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Διακοπτεσ Παραθυρων (Διακοπτεσ Ηλεκτρικων Παραθυρων Αυτοκινητων) αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Διακοπτεσ Παραθυρων (Διακοπτεσ Ηλεκτρικων Παραθυρων Αυτοκινητων) – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Διακοπτεσ Παραθυρων (Διακοπτεσ Ηλεκτρικων Παραθυρων Αυτοκινητων)

Το πλήκτρο ανύψωσης παραθύρων ενεργοποιεί το μηχανισμό, ο οποίος ανοίγει και κλείνει αυτόματα τα πλαϊνά παράθυρα. Η μονάδα πλήκτρου μπορεί να τοποθετηθεί μόνο στην πόρτα του οδηγού, ή και κοντά στο κάθισμα του κάθε επιβάτη.

3 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του πλήκτρου ανύψωσης παραθύρων

 1. Οι κατασκευαστές δεν έχουν ορίσει συγκεκριμένο χρόνο λειτουργικής ζωής για τη λειτουργία του πλήκτρου. Με τα πρώτα σημάδια βλάβης να προχωρείτε σε αντικατάσταση αυτών των εξαρτημάτων.
 2. Να είστε προσεκτικοί κατά τη χρήση του πλήκτρου, να αποφεύγετε τη ρίψη υγρών πάνω σε αυτό, ή την εισαγωγή άμμου ή άλλων δραστικών σωματιδίων στο εσωτερικό του.
 3. Μην εφαρμόζετε υπερβολική δύναμη στο πλήκτρο, να το πιέζετε προς κάτω απαλά και ομαλά.

Βλάβες του πλήκτρου ανύψωσης παραθύρων, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Οξείδωση επαφών. Μπορεί να εντοπιστεί από την ασταθή λειτουργία του πλήκτρου. Ο μηχανισμός ανύψωσης παραθύρων δε θα αντιδρά στην πίεση του πλήκτρου. Η διάβρωση των επαφών είναι συνήθως αποτέλεσμα της εισαγωγής υγρασίας μέσα στο περίβλημα του πλήκτρου.
 2. Τριβή της επίστρωσης επαφής. Η συγκεκριμένη βλάβη οδηγεί σε εσφαλμένη ενεργοποίηση του μηχανισμού ανύψωσης παραθύρων. Το μη αεροστεγές περίβλημα, που επιτρέπει την είσοδο σκόνης και άλλων δραστικών σωματιδίων, μπορεί να είναι αιτία εμφάνισης αυτής της βλάβης.
 3. Σπασμένα πλαστικά στοιχεία. Συμβαίνει λόγω εφαρμογής υπερβολικής δύναμης πάνω στο πλήκτρο. Σε περίπτωση εμφάνισης αυτής της βλάβης δε θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο ανύψωσης παραθύρων.

Μπορείτε να αγοράζετε πλήκτρα ανύψωσης παραθύρων για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε μεγάλων εκπτώσεων για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που σας ενδιαφέρουν.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο