Αυτοκίνητο Η Αντίσταση Του Ανεμιστήρα του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Η Αντίσταση Του Ανεμιστήρα - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Η Αντίσταση Του Ανεμιστήρα σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Η Αντίσταση Του Ανεμιστήρα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Η Αντίσταση Του Ανεμιστήρα
 • Αυτοκίνητο Η Αντίσταση Του Ανεμιστήρα αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Η Αντίσταση Του Ανεμιστήρα αγορά με την PayPal
 • Αυτο Η Αντίσταση Του Ανεμιστήρα αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Η Αντίσταση Του Ανεμιστήρα αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Η Αντίσταση Του Ανεμιστήρα – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Η Αντίσταση Του Ανεμιστήρα

Ο ρυθμιστής ανεμιστήρα της καμπίνας επιβατών είναι ένα στοιχείο του συστήματος θέρμανσης και κλιματισμού του αυτοκινήτου, με τη βοήθεια του οποίου ο οδηγός μπορεί να ελέγχει την ένταση της παροχής αέρα από το ψυγείο και μέσα στην καμπίνα επιβατών.

3 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του ρυθμιστή ανεμιστήρα της καμπίνας επιβατών

 1. Η διάρκεια λειτουργικής ζωής του ρυθμιστή ανεμιστήρα της καμπίνας επιβατών εξαρτάται από την ποιότητα κατασκευής του και τις συνθήκες λειτουργίας του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που εμφανιστούν σημάδια βλάβης θα πρέπει να γίνεται αντικατάσταση του εξαρτήματος.
 2. Για να παρατείνετε τη διάρκεια λειτουργικής ζωής του εξαρτήματος θα πρέπει να το ενεργοποιείτε με ομαλό τρόπο, χωρίς απότομες κινήσεις.
 3. Σε περίπτωση αντικατάστασης θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα ρυθμιστή που να διαθέτει στο σώμα του σημάδια ίδια με εκείνα του εξαρτήματος που έχει υποστεί βλάβη. Ένα ακατάλληλο εξάρτημα είναι πιθανό να μη λειτουργήσει καθόλου ενώ είναι ακόμα πιθανό να επηρεάσει αρνητικά τα υπόλοιπα στοιχεία του συστήματος θέρμανσης και κλιματισμού του αυτοκινήτου.

Βλάβες του ρυθμιστή ανεμιστήρα της καμπίνας επιβατών, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Διάβρωση. Η ύπαρξη αυξημένης υγρασίας αέρα στην καμπίνα επιβατών μπορεί να οδηγήσει με τον καιρό σε συγκέντρωση προϊόντων συμπύκνωσης στο εσωτερικό του ρυθμιστή και σε οξείδωση των επαφών του. Εξαιτίας αυτής της βλάβης είναι πιθανό ο ανεμιστήρας να αποτυγχάνει να ενεργοποιηθεί, για παράδειγμα, στην ταχύτητα 1-2, αλλά να ενεργοποιείται στην ταχύτητα 3-4.
 2. Λιώσιμο ή κλείσιμο των επαφών. Μπορεί να συμβεί σε περίπτωση υπερβολικής τάσης στο κύκλωμα του οχήματος ή σε περίπτωση που απομακρυνθεί ο ακροδέκτης της μπαταρίας σε κατάσταση λειτουργίας του κινητήρα. Στην περίπτωση αυτή ο ανεμιστήρας δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί με τη βοήθεια του ρυθμιστή ανεμιστήρα· σταματά να λειτουργεί μόνο εφόσον σταματήσει να λειτουργεί ο κινητήρας.

Μπορείτε να αγοράζετε ρυθμιστές ανεμιστήρα για την καμπίνα επιβατών του αυτοκινήτου σας από το διαδικτυακό μας κατάστημα. Προσφέρουμε προσιτές τιμές και εγγυόμαστε για την ποιότητα όλων των ανταλλακτικών αυτοκινήτων του καταστήματός μας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο