Αυτοκίνητο Αισθητηρασ Map (Αισθητηρασ Μαπ) του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Αισθητηρασ Map (Αισθητηρασ Μαπ) - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Αισθητηρασ Map (Αισθητηρασ Μαπ) σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Αισθητηρασ Map (Αισθητηρασ Μαπ) ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Αισθητηρασ Map (Αισθητηρασ Μαπ)
 • Αυτοκίνητο Αισθητηρασ Map (Αισθητηρασ Μαπ) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Αισθητηρασ Map (Αισθητηρασ Μαπ) αγορά με την PayPal
 • Αυτο Αισθητηρασ Map (Αισθητηρασ Μαπ) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Αισθητηρασ Map (Αισθητηρασ Μαπ) αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Αισθητηρασ Map (Αισθητηρασ Μαπ) – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Αισθητηρασ Map (Αισθητηρασ Μαπ)

Ο αισθητήρας πίεσης τροφοδοσίας βρίσκεται μεταξύ του συλλέκτη πολλαπλής εισαγωγής και του στροβιλοσυμπιεστή. Είναι απαραίτητος για την αποστολή των δεδομένων στη μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου, πληροφορώντας τη σχετικά με την αναγκαιότητα παροχής αέρα στον κινητήρα και για τον έλεγχο της έντασης της λειτουργίας υπερσυμπίεσης.

4 οδηγίες σχετικά με τη χρήση του αισθητήρα πίεσης τροφοδοσίας

 1. Δεν υπάρχει προκαθορισμένος χρόνος λειτουργικής διάρκειας ζωής του εξαρτήματος. Να το αντικαθιστάτε σε περίπτωση που εμφανίσει βλάβες.
 2. Να μη χρησιμοποιείτε μη προσδιορισμένα προϊόντα, διαλύτες και δραστικά χημικά υγρά για τον καθαρισμό του αισθητήρα πίεσης τροφοδοσίας.   
 3. Για να κάνετε την εγκατάσταση ευκολότερη να λιπαίνετε το στεγανοποιητικό μέσο με μία μικρή ποσότητα ενός ειδικού προϊόντος πριν προχωρήσετε με την εγκατάσταση ή την αντικατάσταση του αισθητήρα.
 4. Να πραγματοποιείτε την αντικατάσταση του αισθητήρα πίεσης τροφοδοσίας εγκαίρως και να παρακολουθείτε τη στεγανότητα του συλλέκτη πολλαπλής εισαγωγής.

Βλάβες του αισθητήρα πίεσης τροφοδοσίας, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Συσσώρευση βρωμιάς. Συμβαίνει ως αποτέλεσμα της χαμηλής ποιότητας του χρησιμοποιηθέντος φίλτρου ή λόγω βλαβών του συστήματος ανακυκλοφορίας των αερίων στροφαλοθαλάμου, πράγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε εισαγωγή σκόνης ή λαδιού στο εσωτερικό του εξαρτήματος. Η αυξημένη κατανάλωση καυσίμου, η ασταθής λειτουργία του κινητήρα σε ρελαντί, η μείωση της ισχύος του κινητήρα και οι δυσκολίες επιτάχυνσής του σηματοδοτούν την ύπαρξη της συγκεκριμένης βλάβης.
 2. Οξείδωση επαφών. Προκαλείται λόγω εισαγωγής υγρασίας στο εσωτερικό του αισθητήρα. Ο κινητήρας θα λειτουργεί προβληματικά και στον πίνακα οργάνων θα ενεργοποιείται η ένδειξη βλάβης του κινητήρα.

Μπορείτε να αγοράζετε αισθητήρες πίεσης τροφοδοσίας για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Οι τακτικές εκπτώσεις σε όλα μας τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων θα σας επιτρέψουν να κάνετε μία επικερδή αγορά.  

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο