loader
Παρακαλώ , περιμένετεdotted

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Αυτοκίνητο Αισθητηρεσ πιεσησ ελαστικων αυτοκινητου του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Αισθητηρεσ πιεσησ ελαστικων - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Αισθητηρεσ πιεσησ ελαστικων αυτοκινητου σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Αισθητηρεσ πιεσησ ελαστικων αυτοκινητου ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Αισθητηρεσ πιεσησ ελαστικων
 • Όχημα Αισθητηρεσ πιεσησ ελαστικων αυτοκινητου αγορά με την PayPal
 • Αυτο Αισθητηρεσ πιεσησ ελαστικων αλλαγή αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • Αυτοκίνητο Αισθητηρεσ πιεσησ ελαστικων αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Αγορά εξαρτημάτων αυτοκινήτων - με την πιστωτική σας κάρτα Discover
 • Όχημα Αισθητηρεσ πιεσησ ελαστικων αυτοκινητου αγορά με την American Express
 • Αυτοκίνητο Αισθητηρεσ πιεσησ ελαστικων αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Αισθητηρεσ πιεσησ ελαστικων – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Αισθητηρεσ πιεσησ ελαστικων

Το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών ελέγχει τη συγκεκριμένη παράμετρο και ενημερώνει τον οδηγό σε περίπτωση που εμφανιστεί απόκλιση από τις τιμές αναφοράς. Οι συγκεκριμένες ενδείξεις φτάνουν στον ενσωματωμένο υπολογιστή ταξιδίου από αισθητήρες, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό ή εσωτερικό μέρος των τροχών. Το ελαστικό μπορεί να φουσκωθεί και πάλι, με τη σύνδεση του άκρου του αεροσυμπιεστή στη βαλβίδα του.

5 συμβουλές για τη χρήση και την αντικατάστασή του

 1. Θα πρέπει να τοποθετούνται καινούρια ανταλλακτικά μόλις παρουσιάσουν βλάβες τα παλιά, μιας και οι κατασκευαστές δεν παρέχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής στα τμήματα. Συνήθως, ο αισθητήρας και η βαλβίδα τοποθετούνται μαζί.
 2. Για την τοποθέτηση των εσωτερικών συσκευών, θα πρέπει να πάρετε τη βοήθεια των ειδικών κάποιου βουλκανιζατέρ. Στη συνέχεια, οι τροχοί θα πρέπει να περάσουν από ευθυγράμμιση, μιας και η τοποθέτηση των καινούριων ανταλλακτικών, θα αλλάξει την κατανομή του βάρους τους.
 3. Σας παρακαλούμε να μην ξεχνάτε πως έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε τις εξωτερικές συσκευές και μόνοι σας, αλλά και να τις πάρετε από ένα όχημα και να τις βάλετε σε κάποιο άλλο.
 4. Αν έχετε αμφιβολίες για την ακρίβεια των μετρήσεων, θα πρέπει να τις ελέγξετε με τη σύνδεση ενός μετρητή πίεσης ελαστικών στη βαλβίδα του ελαστικού. Έτσι, θα διασφαλίσετε το κατά πόσο η συσκευή λειτουργεί σωστά.
 5. Σε περίπτωση που λαμβάνετε λανθασμένες προειδοποιήσεις, σχετικά με χαμηλή πίεση στα ελαστικά, κάντε έλεγχο στις ρυθμίσεις του συστήματος, μιας και ενδέχεται να είναι λάθος περασμένες οι τιμές αναφοράς.

Βλάβες του συστήματος παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, αίτια και συμπτώματα

 • Βλάβες λόγω διάβρωσης στα στοιχεία στερέωσης με σπείρωμα. Μιας και η θέση τους είναι κοντά στην επιφάνεια του οδοστρώματος, τα συγκεκριμένα τμήματα είναι μόνιμα εκτεθειμένα στην υγρασία, με αποτέλεσμα την εμφάνιση διάβρωσης. Ένας απλός έλεγχος θα κάνει το πρόβλημα φανερό.
 • Αποφορτισμένη μπαταρία. Οι αισθητήρες, συνήθως, διαθέτουν ενσωματωμένες μπαταρίες, οι οποίες αν αδειάσουν, θα πρέπει να αλλαχτεί ολόκληρος ο μηχανισμός. Ο κύκλος ζωής της μπαταρίας, με σωστή χρήση, αγγίζει κατά μέσο όρο τα 5 με 7 έτη. Αν η φόρτισή της είναι χαμηλή, θα ενημερωθείτε από την αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία του πίνακα οργάνων.
 • Ραγίσματα και λοιπές μηχανικές βλάβες. Σε κάποιες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκύψουν από λανθασμένη τοποθέτηση και συνήθως, είναι ορατές και με γυμνό μάτι.

Antallaktikaonline.gr - το ιδανικό μέρος για την αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτου

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προσφέρει τη δυνατότητα να αγοράσετε εξαρτήματα του συστήματος παρακολούθησης πίεσης ελαστικών σε οικονομικές τιμές. Η ιστοσελίδα μας κάνει επίσης τακτικές προσφορές τακτικά, με αποτέλεσμα να μπορείτε να αγοράσετε τα ανταλλακτικά που έχετε ανάγκη με έκπτωση. Εγγραφείτε σήμερα και δείτε και μόνοι σας πως οι ηλεκτρονικές αγορές από το Antallaktikaonline.gr είναι στα αλήθεια φιλικές προς την τσέπη σας.

Επιλογέας Αισθητηρεσ πιεσησ ελαστικων αυτοκινητου Για

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο