Κατάλογος ανταλλακτικών ACURA

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας ACURA? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

ανταλλακτικών οχημάτων ACURA NSX
NSX Aπό 01.1990
ανταλλακτικών οχημάτων ACURA MDX
MDX Aπό 04.2006
εξαρτήματα αυτοκινήτων ACURA RSX
RSX Aπό 10.2001
ανταλλακτικά ACURA TSX
TSX Aπό 10.2003
ανταλλακτικών οχημάτων ACURA RL
RL Aπό 10.1995
ανταλλακτικών οχημάτων ACURA TL
TL Aπό 10.2003

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για ACURA σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων ACURA για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για ACURA

Η Acura είναι μία Ιαπωνική εταιρεία αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε από την εταιρεία Honda το 1984. Τα οχήματα Acura ήταν τα πρώτα Ιαπωνικά αυτοκίνητα πολυτελείας. Στην αρχή, η Honda είχε εστιάσει στην αγορά των ΗΠΑ και αργότερα άρχισε να προσανατολίζεται στην Ευρωπαϊκή αγορά.


Τα οχήματα Acura

Τα πρώτα αυτοκίνητα της εταιρείας – τα μοντέλα Legend και Integra – κατασκευάστηκαν το 1986. Μόλις κατασκευάστηκαν, τα αυτοκίνητα αυτά τιμήθηκαν με πολλά σημαντικά βραβεία. Συγκεκριμένα, το 1987 και σύμφωνα με το περιοδικό «Motor Trend», το μοντέλο Legend αναγνωρίστηκε ως το «Εισαγόμενο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» ενώ λίγο αργότερα, το 1988 ήταν εκείνο το πολυτελές αυτοκίνητο που σημείωσε τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σήμερα, η γκάμα μοντέλων της εταιρείας περιλαμβάνει κουπέ, επιβατικά, καμπριολέ, crossover και SUV αυτοκίνητα. Η συναρμολόγηση καθώς επίσης και η παραγωγή των ανταλλακτικών Acura λάμβανει χώρα στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία.


Πλεονεκτήματα των οχημάτων Acura

  • Εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά. Το Σύστημα Τετρακίνησης «Super Handling All-Wheel Drive» ελέγχει την κατανομή βάρους του οχήματος κατά την οδήγηση και κατευθύνει τη ροπή από τον κινητήρα στον αντίστοιχο τροχό. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείται καύσιμο, αυξάνονται οι επιδόσεις του αυτοκινήτου επί παντός εδάφους, το όχημα είναι πιο σταθερό κατά την επιτάχυνση, αποτρέπονται τυχόν ολισθήσεις κατά την πραγματοποίηση ελιγμών. Το σύστημα υποβοήθησης ευκινησίας «Agile Handling Assist» και το Σύστημα Υποβοήθησης Ευστάθειας «Vehicle Stability Assist» βελτιώνουν την απόκριση του συστήματος διεύθυνσης και εξασφαλίζουν την ομαλή κίνηση του αυτοκινήτου στις στροφές.
  • Ισχυροί κινητήρες. Tα μοντέλα της εταιρείας είναι εξοπλισμένα με το Σύστημα Μεταβλητού Χρονισμού Βαλβίδων και Ελέγχου Ηλεκτρονικής Ανύψωσης (VTEC). Πρόκειται για μία από τις γνωστότερες τεχνολογίες της εταιρείας Honda, η οποία βοηθά ώστε οι κινητήρες υψηλής ισχύος να μπορούν να διατηρήσουν τη χωρητικότητά τους μικρή χωρίς να απαιτείται οποιοσδήποτε πρόσθετος εξοπλισμός. Για παράδειγμα, το μοντέλο RDX με τον 3λιτρο κινητήρα του μπορεί να αποδώσει μέχρι και 249 ίππους.
  • Άνετη καμπίνα επιβατών. Τα θερμαινόμενα καθίσματα, τα οποία είναι επενδεδυμένα με διάτρητο δέρμα, είναι άνετα για τον οδηγό και τους υπόλοιπους επιβάτες, ανεξαρτήτως του μεγέθους τους. Το σύστημα απομνημόνευσης θέσης των καθισμάτων και των πλαϊνών καθρεπτών καθώς και η λειτουργία απομνημόνευσης του συστήματος κλιματισμού βοηθούν τους οδηγούς να ρυθμίσουν γρήγορα το αυτοκίνητό τους ανάλογα με τις ανάγκες τους.
  • Κομψή εμφάνιση. Τα LED οπτικά στοιχεία «Jewel Eye» αποτελούν βασικά στοιχεία της εξωτερικής διακόσμησης των αυτοκινήτων. Η δέσμη φωτός των φανών διασταύρωσης παράγεται από έξι διαφορετικούς λαμπτήρες LED, που ο καθένας από αυτούς διαθέτει το δικό του φακό. Το φως διαχέεται με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να φωτίζεται καλύτερα ο δρόμος και να μην τυφλώνονται οι οδηγοί του αντίθετου ρεύματος. Η δέσμη φωτός των φανών πορείας μας επιτρέπει να διακρίνουμε τυχόν εμπόδια κατά 200 κλάσματα του δευτερολέπτου γρηγορότερα από ότι συνήθως, γεγονός που ισοδυναμεί με 5 μέτρα όταν το όχημα κινείται με ταχύτητα 95 χιλιομέτρων την ώρα.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά Acura

Μπορείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά Acura από το διαδικτυακό μας κατάστημα και συγχρόνως να εξοικονομήσετε χρήματα. Διατίθενται για όλους τους πελάτες μας:

  • εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες,
  • δυνατότητα δωρεάν αποστολής παραγγελίας,
  • εξειδικευμένη online υποστήριξη,
  • Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για αυτοκίνητα της συγκεκριμένης μάρκας, συμπεριλαμβανομένων υαλοκαθαριστήρων με αισθητήρα βροχής, φίλτρα λαδιού και καυσίμου, μπουζί και άλλων εξαρτημάτων.
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο