Αυτοκίνητο Αντιστρεπτική Δοκός του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Αντιστρεπτική Δοκός - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Αντιστρεπτική Δοκός σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Αντιστρεπτική Δοκός ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Αντιστρεπτική Δοκός
 • Αυτοκίνητο Αντιστρεπτική Δοκός αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Αντιστρεπτική Δοκός αγορά με την PayPal
 • Αυτο Αντιστρεπτική Δοκός αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Αντιστρεπτική Δοκός αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Αντιστρεπτική Δοκός – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Αντιστρεπτική Δοκός

Ο σταθεροποιητής τάσης είναι μια ηλεκτρονική συσκευή του αυτοκινήτου που παρέχει σταθερότητα της τάσης κατά την έξοδο παρά τις διακυμάνσεις που έχει η τάση κατά την είσοδο. Ο σταθεροποιητής τάσης είναι ο ελεγχόμενος μετασχηματιστής , δηλαδή η μετατροπή της τάσης εισόδου κατά την έξοδο μέσω ενός ηλεκτρονικού κυκλώματος.

Όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με ένα ισχυρό ηλεκτρονικό εσωτερικό δηλαδή με υπολογιστές πληρώματος , σταθεροποιητές , DVD players , κάμερα καταγραφής και άλλου είδους ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Ωστόσο, όλα αυτά τα αγαθά της σύγχρονης ζωής απαιτούν και μια προσεκτική στάση απέναντί τους. Αυτό που χρειάζεται είναι η προστασία από αυξομειώσεις τάσης στην μία ή την άλλη κατεύθυνση , αλλά ακόμη και από υπερτάσεις , παρεμβολές υψηλής συχνότητας και βραχυκυκλώματα. Με την ευκαιρία , οι διακυμάνσεις της τάσης μπορούν να προκύψουν λόγω της λειτουργίας συσκευών με μεγάλη κατανάλωση ρεύματος όπως , κατά την στιγμή της εκκίνησης του κινητήρα , από μεγάλη ένταση των ηχείων , της ενεργοποίησης του ανεμιστήρα ψύξης, του κλιματισμού και άλλων παρόμοιων εξαρτημάτων. Τι συνέπειες να περιμένει κανείς αν αφήσει το αυτοκίνητό του χωρίς την απαραίτητη συντήρηση ; Σίγουρα πολλοί αντιμετώπισαν κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και μετά μετάνιωσαν για τις ηλεκτρονικές βλάβες που υπέστησαν.

Ακριβώς για να αποφευχθούν τέτοιου είδους προβλήματα και για να υπάρχει αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στον εξοπλισμού , απαιτείται ο σταθεροποιητής τάσης. Για να προστατεύσεις τον μεταλλικό φίλο σου δεν είναι δύσκολο απλά πρέπει να συνδέσεις τον σταθεροποιητή PVS 100 απευθείας στην μπαταρία.

Αν θέλετε να προστατεύσετε τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου σας , πρέπει να προμηθευτείτε έναν σταθεροποιητή τάσης. Ωστόσο, δεν αξίζει να σπαταλάτε το χρόνο σας περπατώντας ή περιμένοντας σε ουρές. Γιατί έτσι θα χάσετε όχι μόνο χρόνο, αλλά και τα χρήματά σας. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς να φύγετε από το σπίτι ή το γραφείο σας. Εδώ στους πελάτες μας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από σταθεροποιητές τάσης για οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου. Παραγγείλετε το απαραίτητο ανταλλακτικό στις καλύτερες τιμές. Και εμείς θα φροντίσουμε για την αποστολή το συντομότερο δυνατό. Εκτός από σταθεροποιητές τάσης , επίσης, μπορείτε να αγοράσετε άλλα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας , όπως , τακάκια φρένων, μεσαίο σιγαστήρα, κάρτερ λαδιού ή κυλινδράκια συστήματος φρένων τροχών.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο